Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

We hebben een nieuwe website!

Jawel de lancering is een feit, dus onze website is online!

Een nieuw ontwerp

Wij vonden het tijd voor een nieuw ontwerp en een nieuwe look-and-feel. Wij maken inmiddels zoveel goodiebags per jaar dat een meer zakelijke, uni-sex uitstraling wel gepast was. Goodiebags alleen voor dames? Nou nee dus! Daar zijn wij inmiddels wel achter. Goodiebags zijn leuk en interessant voor man en vrouw en voor alle leeftijden, als ze maar worden toegespitst op de interessewereld van die mensen waar de bag voor bedoeld is. En dat is waar wij sterk in zijn! Voor elk event, voor elke doelgroep een impactvolle goodiebag en die kwaliteit en professionaliteit willen wij uitstralen..vandaar dus..een nieuwe website!

Nieuwsbrieven

Ook onze nieuwsbrieven zullen een andere look-and-feel hebben. Wel zo professioneel toch, alles in één lijn:-)

Onze nieuwsbrieven zijn voor die adverteerders die altijd op de hoogte willen zijn van de meest impactvolle en kostenefficiënte manieren van sampling. Eens per maand versturen wij een up-date van onze op stapel staande goodiebagprojecten. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons persoonlijk te contacten om zodoende de verwachte planning door te nemen. Zodoende ben je altijd zeker van een mooie verspreiding van je samples onder de juiste doelgroep! (en meestal nog gratis ook..)

Deel dit bericht

We hebben een nieuwe website!
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl