Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Product sampling via Goodiebags

BagOffice maakt Goodiebags voor verschillende events. Events met een specifieke doelgroep, een duidelijk thema of karakter. Door de inhoud van onze Goodiebags volledig af te stemmen op de belangrijkste event-eigenschappen zijn onze Goodiebags een impactvol en kostenefficiënt medium voor product sampling. Deelnemen in onze Goodiebags betekent merkactivatie in zijn krachtigste vorm: impactvol en 100% doelgroep!

Zoek jij naar originele mogelijkheden voor product sampling, met een groot bereik tegen lage kosten (en vaak zelfs gratis) neem dan eens contact met ons op. Graag bepalen we samen met jou of sampling middels onze Goodiebags een goede optie is.

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de Goodiebag projecten, waarmee jij je merkactivatie een boost geeft. Geen spam, alleen interessante sampling mogelijkheden, beloofd!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Deelnemen in Goodiebags betekent:

Groot fysiek bereik  Lees verder
100% doelgroep tegen lage kosten Lees verder
Extra online bereik Lees verder
test Lees verder
test Lees verder

Deelnemen in Goodiebags betekent:


Impactvolle product sampling 

Goodiebags zijn impactvol. Een tas gevuld met op elkaar afgestemde producten. Passend bij het moment en de doelgroep, die de inhoud direct ruiken, proeven en ervaren. Door de koppeling aan het event is een positieve merkbeleving gegarandeerd. Tryvertising pur sang!

Restvoorraden met een aflopende houdbaarheidsdatum (THT), zijn ook geschikt om deel te nemen in onze Goodiebags. Zo krijgen deze producten alsnog een hele waardevolle bestemming.

Groot fysiek bereik 

Wij leveren Goodiebags door heel Nederland. Grote aantallen Goodiebags die (bijna) maandelijks door heel Nederland verspreid worden. Voor onze adverteerders betekent dat een landelijke spreiding of, in overleg, een meer regionale focus. Waarom investeren in commercials of print, als de impact middels sampling groter is en vaak nog gratis ook?!

 

100% doelgroep tegen lage kosten

Elke inhoud wordt volledig afgestemd op de beoogde doelgroep. Zo wordt de Goodiebag een heel persoonlijk cadeau voor de ontvanger, waardoor deze interessant wordt voor opdrachtgevers om in te zetten bij events, beurzen e.a.

Door het verenigen van partijen, met ieder hun eigen belang in de samenwerking, kunnen wij de kosten laag houden. Voor adverteerders betekent dit veelal: gratis product sampling via de Goodiebags van BagOffice!

Extra online bereik

ANNIE is ons consumentenplatform op Facebook en Instagram. ANNIE is er voor onze adverteerders om naast fysiek bereik via de Goodiebags nog extra online bereik te kunnen bieden. Het aantal volgers staat op 11.000 en stijgt per dag. Een ANNIE post kan dan ook zo een bereik hebben van 40.000- 80.000. Bij een deelname in een Goodiebag is deze exposure vanzelfsprekend gratis!

Maak hier eens kennis met ANNIE.

BagOffice
2300000
Goodiebags
100 %
Doelgroep
0 %
Waste
11163
ANNIE volgers
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl