Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl
BagOffice
2300000 +
Goodiebags
1000 +
Merken
100 %
Doelgroep bereik
11000 +
volgers ANNIE

Sampling in een Goodiebag – groot bereik en impactvol.

Die landkaart bovenin je scherm? Dat is waar BagOffice allemaal Goodiebags levert. Ja, in heel Nederland dus! En dat is wat we jou, als adverteerder allemaal kunnen bieden. Groot bereik,  Gratis deelname (producten), impactvol en altijd jouw 100% doelgroep!

En wij kennen de consument. Want de consument van nu wil verrast worden. Hij wil beleven en ervaren. Een Goodiebag is daarom het ideale sampling medium voor adverteerders. Waarom investeren in commercials of print, als de impact groter is middels sampling en in de meeste gevallen zelfs free sampling?!

Try-vertising 

Goodiebags zijn impactvol. Het product komt meteen in handen van de consument: hij kan uw product direct ruiken, proeven, voelen en ervaren. Door de koppeling aan het event, wordt direct een positieve merkbeleving gecreëerd.Deelnemen in Goodiebags betekent daarnaast doelgerichte sampling:

100% doelgroep, 0% waste! In de meeste gevallen ook nog eens gratis, waardoor het een interessante aanvulling is op je gehele samplingprogramma.

Elke maand (gratis) adverteren

Deelname aan een Goodiebag is mogelijk vanaf elk gewenst aantal, vaak is adverteren kosteloos. Wij zorgen voor een passend assortiment afgestemd op de doelgroep en garanderen product-exclusiviteit. Voor een goede indruk over de wijze waarop wij de Goodiebags samenstellen klikt u hier.

Restvoorraad/ obsolete products?

Indien een restvoorraad nog een houdbaarheidsdatum (THT datum) heeft van minimaal 3 weken, is deze heel geschikt om opgenomen te worden in onze Goodiebags. Zo heeft deze restvoorraad toch nog een hele goede en waardevolle bestemming!

ANNIE

ANNIE is ons consumentenplatform op Facebook en Instagram. ANNIE is er voor onze adverteerders om het rendement van de deelname in de Goodiebag nog eens te verhogen. Het aantal volgers stijgt per dag. Een ANNIE post kan dan ook zo een bereik hebben van 40.000- 80.000. Bij een deelname in een Goodiebag is deze exposure vanzelfsprekend gratis.

Maak hier eens kennis met ANNIE en beoordeel zelf of zij ook voor u iets kan betekenen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van uw merk in een Goodiebag, vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Contactformulier
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl