Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Product sampling via Goodiebags

BagOffice maakt Goodiebags voor verschillende events. Events met een specifieke doelgroep, een duidelijk thema of karakter. Door de inhoud van onze Goodiebags volledig af te stemmen op de belangrijkste event-eigenschappen zijn onze Goodiebags een impactvol en kostenefficiënt medium voor product sampling. Deelnemen in onze Goodiebags betekent merkactivatie in zijn krachtigste vorm: impactvol en 100% doelgroep!

Zoek jij naar originele mogelijkheden voor product sampling, met een groot bereik tegen lage kosten (en vaak zelfs gratis) neem dan eens contact met ons op. Graag bepalen we samen met jou of sampling middels onze Goodiebags een goede optie is.

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de Goodiebag projecten, waarmee jij je merkactivatie een boost geeft. Geen spam, alleen interessante product sampling mogelijkheden, beloofd!

Aanmelden voor nieuwsbrief

BagOffice socials

Extra online bereik

BagOffice Socials is ons consumentenplatform op Facebook en Instagram. Dit platform is er voor onze partners. Voor adverteerders om naast fysiek bereik via de Goodiebags nog extra online bereik te kunnen bieden of onze eventorganizers om extra aandacht te generen voor hun event. Het aantal volgers staat op 10.500 en stijgt per dag. Een post kan dan ook zo een bereik hebben van 40.000- 80.000. Bij een deelname in een Goodiebag is deze exposure vanzelfsprekend gratis! Wil je weten wat de BagOffice socials voor jouw merk kunnen bete

kenen? Neem hier contact met ons op!

Benieuwd wat we allemaal posten op BagOffice Business?  Dat zie je hier

BagOffice
2300000
Goodiebags
100 %
Doelgroep
100 %
Meetbaar (ROI)
0 %
waste
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl