Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Goodiebags, wat zijn dat?

Bagoffice moederdag goodiebag
In ieder geval géén tas met flyers en nutteloze spullen, maar wat dan wel? De Goodiebags van BagOffice zijn een belevenis. Een verrassing. Een geschenk. Een gift. Een must have die je niet wil missen. Een BagOffice Goodiebag is origineel en relevant. Tailormade, want afgestemd op de doelgroep, locatie, thema en het moment. Met een variatie aan verschillende bruikbare producten. Daarom is een BagOffice Goodiebag sympathiek. Is (verkoop)stimulerend. Genereert dankbaarheid. Glimlachgarantie. De kers op de taart!

Zoals je ziet stelt BagOffice hoge eisen aan de inhoud van haar Goodiebags. En niet alleen aan de Goodies zelf, ook de Bag draagt bij aan de totale beleving die wij nastreven.

Goodiebag Post NL maart 2021

Wat zit er dan in een Goodiebag?

De inhoud van een Goodiebag is afhankelijk van het event of de gelegenheid en de doelgroep en is dus nooit hetzelfde. Wanneer je Goodiebags bij ons bestelt, inventariseren wij eerst je wensen: Wat is de doelstelling, wie is de doelgroep, wat is het uitdeel moment, moet deze aan huis geleverd worden of direct naar het event etc.

Hierna ontvang je concrete voorstellen tegen scherpe prijzen. Na akkoord matchen wij onze adverteerders en werken wij toe naar een goed gevulde Goodiebag die zijn doelstelling waarmaakt! Kijk bij onze cases voor een goede indruk. Zoals je ziet zijn wij niet voor niets marktleider!

BagOffice van A tot Z!

Ik wil graag event-Goodiebags, maar het is zoveel werk! Dit hoorden we vaak en daarom zijn wij er. Om dit tijdrovende en best lastige werk van je over te nemen. We ontzorgen je, van A-tot-Z, voor 10 of 100.000 Goodiebags. De inhoud, maar ook de volledige logistiek (fulfilment) en transport kan je bij ons neerleggen.

Wij regelen dus alles:

  • De Goodies. Dat doen we dus via ons netwerk. Ons adverteerders- en ons leveranciersnetwerk met wie we veel contact hebben over leuke geschikte Goodies.
  • Zorgen voor aanvulling. Heb je zelf al een inhoud maar mis je een paar producten? We vullen deze graag voor je aan.
  • Regelen de bags. Stoffen of papieren tasje. Met logo of foto. We helpen je graag. Of nemen alles uit handen. Jij bepaalt!
  • Vullen de Goodiebags. Je hoeft geen extra handjes op te trommelen, geen opslagruimte te reserveren. Laat ons die bags maar vullen.
  • Brengen ze naar locatie. We brengen alle Goodiebags en/of eventuele losse items naar de plek van bestemming of bij de mensen thuis.
  • Delen ze uit. Tijdens het evenement zelf zijn we er graag bij om de Goodiebags uit te delen. Als jij dat wil natuurlijk.
  • We promoten via social media. Voor, tijdens en na het evenement zetten we al onze social media kanalen in voor extra aandacht.
CONTACTFORMULIER
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl