Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Goodiebags van BagOffice; voor elke gelegenheid!

Met een BagOffice Goodiebag toon je je waardering aan je bezoeker, exposant, je medewerker of de deelnemer. Die waardering komt tot uiting door een inhoud volledig gericht op de ontvanger (de doelgroep) en het thema van de gelegenheid. We zijn gespecialiseerd in het maken van Goodiebags voor elke gelegenheid. Door onze jarenlange ervaring en onze samenwerkingspartners bieden wij Goodiebags met een inhoud afgestemd op de doelgroep en/of het thema voor een zeer voordelige prijs!

Een Goodiebag is altijd een cadeau voor de ontvanger en een moment van positieve aandacht voor de gever! Doeltreffend, persoonlijk en altijd verrassend! De kers op de taart!

Goodiebags voor – een event 

Een Goodiebag dient verschillende doelen, afhankelijk van de doelgroep en de gelegenheid. Zo zijn Event-Goodiebags bedoeld als versterking van de eventbeleving – precies datgeen wat bepaalt of een event geslaagd is of niet. De inhoud wordt volledig afgestemd op de doelgroep, het moment en het eventthema, waardoor de bezoeker zich persoonlijk aangesproken, gezien en gewaardeerd voelt.

Goodiebags voor – een beurs 

Voor een beurs is de Beurs-Goodiebag, naast een sympathiek cadeau voor de bezoeker, een extra sales tool om in te zetten richting exposant. Deelname in de bag biedt exposanten namelijk nog extra exposure na afloop van de beurs.

Goodiebags voor – bedrijven (werknemers) 

Voor werkgevers (of bedrijven) bieden we diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld je betrokkenheid bij je werknemers te tonen, maar ook om de saamhorigheid binnen teams en afdelingen te vergroten. Hoe? Met onze Bedrijven-Goodiebags op maat mét persoonlijke boodschap. Of met de diverse Online-Goodiebags, voor tijdens online meetings, met verschillende thema’s.

Goodiebags voor – online events 

Organiseer jij een webinar of online-event? Stuur dan je deelnemers vooraf een Goodiebag thuis, voor een optimale beleving! Wij maken online-bags afgestemd op jouw doelgroep, het moment of thema, zo ervaar je het webinar of het event echt samen op afstand.

 

 

 

Contactformulier
BagOffice
230000 +
Goodiebags
1000 +
Merken
100 %
Doelgroep bereik
11163 +
Volgers ANNIE
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl