Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Goodiebags van BagOffice; voor elke gelegenheid!

Een Goodiebag is altijd een cadeau voor de ontvanger en een moment van positieve aandacht voor de gever! Doeltreffend, persoonlijk en altijd verrassend!

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van Goodiebags voor elke gelegenheid. Door onze jarenlange ervaring en onze samenwerkingspartners bieden wij Goodiebags met een inhoud afgestemd op de doelgroep en/of het thema voor een zeer voordelige prijs!

Een Goodiebag dient verschillende doelen, afhankelijk van de doelgroep en de gelegenheid:

  • Goodiebags uitreiken bij een event leidt tot versterking van de eventbeleving – precies datgeen wat bepaalt of een event geslaagd is of niet. De kers op de taart! Door een volledig passende inhoud voelt de bezoeker zich persoonlijk aangesproken, gezien en gewaardeerd!
  • Voor werkgevers (of bedrijven) zijn Goodiebags een kans om je betrokkenheid bij je werknemers te tonen, je klanten te bedanken, maar ook om de saamhorigheid binnen teams en afdelingen te vergroten. Hoe? Met onze Goodiebags op maat mét of zonder persoonlijke boodschap. Maar ook voor de online-meetings, online-borrels of online-ontbijtsessies, zijn onze Goodiebags de uitkomst. Thuisgestuurd en met een inhoud afgestemd op het thema, is betrokkenheid gegarandeerd.
  • Voor een beurs is de Goodiebag, naast een sympathiek cadeau voor de bezoeker, een extra sales-tool om in te zetten richting exposant. Deelname in de bag biedt exposanten namelijk nog eens extra exposure, ook na afloop van de beurs.
  • Organiseer jij een webinar of online-event? Dan is de Goodiebag de verbindende factor, waardoor samen zijn op afstand toch mogelijk is. Stuur je deelnemers vooraf een Goodiebag thuis, voor een optimale beleving!

Denk jij na over het inzetten van Goodiebags voor je bezoekers, klanten, werknemers, gasten en/of deelnemers? Neem dan gerust contact met ons op om jouw wensen en ideeën voor te leggen. Wij denken graag met je mee!

Contactformulier

Reviews BagOffice

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl