Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Goodiebags voor elke activiteit!

Organiseer jij een feest, event, beurs of andere (online) activiteit? Vergeet de Goodiebag niet! Als organisator is het vast een belangrijk onderdeel op je lijst:  De #Beleving. Bij elk event draait alles om beleving en laat een Goodiebag dat nou juist versterken!

De Goodiebag is echter ook een prachtige tool ter motivatie en stimulering van je personeel.  Als bedankje. Als steuntje in de rug in moeilijke tijden. Of als extra interactief element tijdens je online event, Zoom- of Teamsmeeting.

Maar heb je wel eens nagedacht aan een Goodiebag als tool voor fundraising? Of ter ondersteuning van een goed doel?

Goodiebags voor evenementen

Vele festivals en andere evenementen gingen je al voor. BagOffice heeft talloze bezoekers van deze events mogen verrassen met een goodiebag. Geheel op de bezoekersdoelgroep afgestemd en op het thema van het event.

Uiteraard houdt BagOffice rekening met het moment waarop de goodiebags (al dan niet tegen betaling) worden uitgedeeld. Zo kunnen de goodiebags als verwelkoming aangeboden worden met allerlei handige goodies die men de gehele dag al kan gebruiken. Of nuttigen. Maar uiteraard kunnen de goodiebags ook bij het vertrek uitgedeeld worden. Zodat men een tastbare herinnering heeft en men thuis nog lekker van het event kan nagenieten.

Lees meer

Goodiebags voor Bioscopen en Theaters

De Ladies Night: een avond in de bioscoop voor alleen ladies, met een mooie voorpremière, leuke standjes, gezellig entertainment, lekkere hapjes én natuurlijk de Ladies Night Goodiebag! Altijd weer een geniet momentje waar inmiddels duizenden vrouwen verspreid door Nederland elke maand naar uitkijken. Al jaren maken wij voor veel bioscopen de Ladies Night Goodiebags. De Ladies Night Goodiebag is elke keer weer een feestje voor de dames. Altijd goed gevuld met producten, samples en items volledig passend bij het moment en de doelgroep.

lees meer

Goodiebags voor Bedrijven en Personeel

De Goodiebag is echter ook een prachtige tool ter motivatie en stimulering van je werknemers. Anno 2021 worden Goodiebags gestuurd als bedankje aan- of ter motivatie van collega’s of werknemers die thuiswerken of juist ‘in het veld’ aan het werk zijn. Een uitstekend personeelsgeschenk dus!

Lees meer

Goodiebags als tool voor fundraising

Goodiebags zijn uitermate geschikt als tool voor fundraising. Om extra centjes te genereren, terwijl niemand er echt op achteruit gaat! De Goodiebags van Bagoffice vertegenwoordigen altijd een hoge consumentenwaarde. Terwijl de feitelijke kostprijs van een Goodiebag lager ligt.

Door jouw doelgroep deze consumentenwaarde voor de Goodiebag te laten betalen krijgt men waarde voor zijn geld. Maar ondertussen ondersteunt men ook direct het goede doel, want het verschil in consumentenwaarde en de kostprijs vloeit naar jouw kas toe! Iedereen blij dus?

Wil je meer weten omtrent deze mogelijkheden? neem dan snel contact met ons op.

Contactformulier
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl