Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Goodiebag toevoegingen

Zelf al Goodies maar op zoek naar een leuke aanvulling?Valentijn Goodiebag

Heb je zelf al een inhoud voor een Goodiebag maar ben je nog op zoek naar een leuke aanvulling? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vullen jouw Goodiebag aan met relevante en geschikte Goodies, passende bij jouw evenement, beurs, online borrel of andere gelegenheid. Zoals bijvoorbeeld wat lekkers te snacken, te snoepen of te drinken. Maar het kan ook om een beauty product gaan of een leuke gadget. Wij kijken samen met jou wat het meest passend is!

Omdat we over een groot netwerk beschikken hebben wij altijd leuke aanvullingen voor jouw Goodiebags beschikbaar. Ook zorgen we er voor dat deze Goodies bij jou geleverd worden. Heb je liever dat wij de Goodiebags voor je vullen? Of dat we toch de hele inhoud voor je regelen? Natuurlijk! Je kunt ons voor ieder onderdeel inschakelen. Wij staan voor je klaar!

Op zoek naar originele promo gadgets?

Wil je eens een keer wat anders dan de standaard bedrukte USB stick of pen? Wij denken graag met je mee! Door onze jarenlange ervaring en omdat onze Goodiebags altijd op maat gemaakt zijn, zijn  wij een bron van originele en creatieve ideeën om jouw Goodiebag écht uniek en exclusief te maken.

Stannah liften Goodiebag

Je wil bijvoorbeeld graag promotionele items met jouw logo of tekst. Maar een Goodiebag met alleen maar gepersonaliseerde promo gadgets wordt al gauw erg duur. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres. Ook met een kleiner budget kunnen wij een Goodiebag voor je verzorgen die goedgevuld is en waar óók dat gepersonaliseerde item in meegaat.

Maar wellicht wil je juist wél dat alle promotionele items bedrukt worden. Ook dat is natuurlijk mogelijk. Wij werken al jarenlang met een aantal vaste toeleveranciers waardoor we goede prijzen en een mooie kwaliteit kunnen bieden. Of je nu op zoek bent naar een mooie bedrukte katoenen tas, een bedrukte pen, drinkfles of golfballen met jouw logo: wij kunnen alles voor je regelen. Houdt er wel rekening mee dat dergelijke relatiegeschenken altijd wat meer levertijd hebben omdat ze speciaal voor jou geproduceerd worden.

Heb je een Goodiebag voor een speciale dag of thema?Italie events Goodiebag BagOffice

Wellicht heb je al een mooie kant-en-klare Goodiebag op onze website gezien maar wil je het nog nét even iets persoonlijker maken voor Pasen, Valentijn, de online borrel voor het team of voor het zoveel-jarig bestaan van je bedrijf. Geen probleem! We bespreken samen met jou wat jij voor ogen hebt en gaan op zoek naar de meest geschikte aanvulling voor jouw Goodiebag.

Onze kant-en-klare Goodiebags zijn altijd scherp geprijsd omdat we ze voor meerdere projecten kunnen inzetten. De inhoud bestaat hierdoor uit een aantal items die wel kunnen variëren maar altijd uit een aantal vaste categorieën bestaan, zoals; een drink, wat te snoepen, te snacken etc. Deze vullen we dan verder aan met Goodies die in lijn liggen met jouw thema of moment. We kunnen bijvoorbeeld een prachtige hamamdoek inkopen voor jouw sportevenement op het strand. Of wellicht ben je op zoek naar wat meer duurzame items; zoals een koffiebeker die recyclebaar is of een waterfles waarvan een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat. Vertel ons welke boodschap jij wil overbrengen aan jouw klant, gast, bezoeker of werknemer en wij zorgen voor een doeltreffende vertaling hiervan in de Goodiebag.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen qua bijzondere gadgets, relatiegeschenken of promotieartikelen of als mooie aanvulling op jouw eigen Goodies? Neem dan contact met ons op en wij spreken graag jouw wensen door.

 

 

 

 

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl