Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Kant en klare Goodiebags bestel je bij BagOffice!

Goodiebag kado doen

De kant en klare Goodiebag biedt jou een mogelijkheid om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Deze Goodiebag zit vol met producten, waarmee je zowel man als vrouw blij verrast! Natuurlijk heb je ook bij deze Goodiebag weer de mogelijkheid een persoonlijke boodschap toe te voegen die wij voor je verzorgen. Of het iemand in de privésfeer, een collega of klantrelatie betreft, deze Goodiebag is geschikt voor iedereen!

Waar wij normaal – via Goodiebags – adverteerders en event organizers verbinden met hun doelgroep, verbinden wij nu werkgevers met werknemers, collega’s of familie en vrienden. Wil jij ook een ander blij maken? Neem dan contact met ons op. We zijn dagelijks bereikbaar via telefoon, mail, of chat, onderaan deze website.

Mocht je interesse hebben in een groter aantal Goodiebags, dan maken wij graag een offerte voor je.

Logistiek

Wij verzorgen niet alleen Goodiebags, maar we zorgen ook dat deze op de juiste plek terecht komen. Apart naar alle huisadressen sturen? Geen probleem! Door onze samenwerking met twee logistieke partners kunnen we je ook op logistiek vlak van dienst zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van fulfilment. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Wie zijn je voorgegaan?

Onze Goodiebags hebben in 2020 & 2021 veel mensen blij gemaakt bij onder andere:

Grotere BESTELLINGEN

Bij een bestelling van een groter aantal Goodiebags in één keer maken we ons aanbod graag in de vorm van een offerte op maat. Neem hiervoor contact met ons op, voor advies en de mogelijkheden.

Samenwerken?

Kunnen we dit jaar iets voor jouw bedrijf betekenen? Het zou geweldig zijn om te kunnen samenwerken en je medewerkers of je klanten te verrassen met een mooie Goodiebag!
Wil je ook bijdragen aan die glimlach op het gezicht van je medewerker of klant?

Neem dan contact met ons op. We zijn dagelijks bereikbaar via telefoon, mail, of chat, onderaan deze website.

Weet je niet wat voor Goodiebag inhoud je precies in gedachten hebt? Klik op de button hieronder om inspiratie op te doen!

 

Goodiebag voorbeelden
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl