Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Steuntje In De Rug Goodiebag

Steuntje in de rug Goodiebag

Steuntje In De Rug Goodiebag

We dachten vorig jaar een tijdelijke actie te lanceren met de Steuntje In De Rug Goodiebag. Wie had kunnen bedenken dat het één jaar later nog steeds actueel zou zijn? In 2020 hebben we velen blij mogen maken met de Steuntje In De Rug Goodiebag. Daarop hebben wij alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. We hebben daarom besloten door te gaan met deze actie!

De Steuntje In De Rug Goodiebag is een Goodiebag met producten waarmee iedereen even een moment van rust en zorg voor zichzelf ontvangt. De Steuntje In De Rug Goodiebag bied je een mogelijkheid om je medewerker of klanten te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Of het nu een collega of klantrelatie betreft, deze Goodiebag is geschikt voor iedereen. De boodschap van een steuntje in de rug en het feit dat we elkaar missen, is nu belangrijker dan ooit en zal altijd worden gewaardeerd!

Waar wij normaal met onze Goodiebags adverteerders en event organizers verbinden met hun doelgroep, verbinden wij nu werkgevers met werknemers, collega’s of klanten.

Logistiek

Wij verzorgen niet alleen Goodiebags, maar we zorgen ook dat deze op de juiste plek terecht komen. Apart naar alle huisadressen sturen? Geen probleem! Door onze samenwerking met twee logistieke partners kunnen we je ook op logistiek vlak van dienst zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van fulfilment. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Wie zijn je voorgegaan?

Onze Goodiebags hebben in 2020 & 2021 veel mensen blij gemaakt bij onder andere:

Grotere BESTELLINGEN

Bij een bestelling van een groter aantal Goodiebags in één keer maken we ons aanbod graag in de vorm van een offerte op maat. Neem hiervoor contact met ons op, voor advies en de mogelijkheden.

Samenwerken?

Kunnen we dit jaar iets voor jouw bedrijf betekenen? Het zou geweldig zijn om te kunnen samenwerken en je medewerkers of je klanten te verrassen met een mooie Goodiebag!
Wil je ook bijdragen aan die glimlach op het gezicht van je medewerker of klant?

Neem dan contact met ons op. We zijn dagelijks bereikbaar via telefoon, mail, of chat, onderaan deze website.
Meteen een Goodiebag bestellen? Klik dan hier

Goodiebag Steuntje in de rug BagOffice

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl