Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Het enthousiaste BagOffice team zorgt al meer dan 12 jaar voor meer beleving bij events. Het succes van onze Goodiebags is vooral te danken aan jarenlange ervaring en een groot netwerk aan adverteerders. Zo kunnen we snel en op maat werken voor de perfecte Goodiebag voor ieder event.

Wij denken actief mee

Organiseert u een event of wilt u met uw merk in een Goodiebag? Bel ons om uw wensen te bespreken. Het BagOffice team adviseert en denkt graag actief mee om de Goodiebag als geweldig marketingtool, ten volle te benutten.

Maar wie zijn wij?

Marjolijn Franken

Verantwoordelijk voor het wel en wee van BagOffice. Jarenlange ervaring in de field marketing / event branche, maakt van haar de Goodiebag specialist bij uitstek. Voor elk event de perfecte Goodiebag, graag adviseert zij u over de meest optimale invulling voor uw event.

Lesley Brunet de Rochebrune

BagOffice collega van het allereerste uur. Zij bepaalt ‘what’s hot and not’ en heeft de eindbeslissing of een product meerwaarde geeft aan een Goodiebag of niet. Daarnaast is zij het logistieke brein, dat ervoor zorgt dat alle Goodiebags mooi gevuld en op tijd op locatie aanwezig zijn. Opdrachtgever, adverteerder en bezoeker tevreden? Dan is zij klaar.

Michelle Bot

Is het haar charme, of haar gedrevenheid? We weten het niet, maar Michelle krijgt het voor elkaar om van elke Goodiebag een succes te maken. Succesvol voor de opdrachtgever, maar nog meer voor de adverteerder, want daar liggen haar belangen. Zorg er als adverteerder dan ook voor dat Michelle u kent, want dan wordt de kans op een mooie verspreiding van uw product/merk het grootst.

Lonneke de Greef

Wij zijn blij dat, na vele ervaringen over de hele wereld, Lonneke nu met haar sales kwaliteiten bij BagOffice is neergestreken! Gedreven en met passie zoekt zij de nieuwe paden en events voor onze Goodiebags. Zij adviseert en maakt samen met u de perfecte match tussen uw event en de invulling met onze Goodiebags.

Gina Wijsman

Maak kennis met Gina! Op het moment dat wij nog aan het brainstormen zijn over een nieuw Goodiebagproject, zit Gina al achter haar telefoon. Het enthousiasme spat van haar af en dat merk je ook in de leuke samenwerkingen die zij regelt met onze adverteerders. Netwerken is voor Gina geen werkwoord maar puur natuurlijke aard. Via via weet zij altijd de beste contacten te vinden. ⁠

ANNIE

ANNIE houdt als een echte vrouw van nieuwe producten, gave prijsvragen, goede aanbiedingen, leuke goodies, mooie weetjes en testen van nieuwe producten! ANNIE wordt gevoed met informatie van onze adverteerders en deelt deze graag met haar trouwe volgers! Ook ANNIE ontmoeten? Maak kennis met haar!

#bagoffice

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl