Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Ons Team

Met inmiddels drie vrouwen sterk, verzorgen wij sinds 2007 voor al onze klanten met veel passie en enthousiasme, Goodiebags. Wat ooit begon met de vraag ‘kunnen jullie ook Goodiebags maken?’ groeide uit tot een volwassen bedrijf. Met ons gevarieerde team in specialisatie en karakter brengt ieder zo haar eigen waarde in. En wat we allemaal met elkaar gemeen hebben; we willen alleen tevreden klanten en streven er iedere dag weer naar om de beste service te verlenen.

Of je nu op zoek bent naar Goodiebags of met je merk gratis wil samplen in onze Goodiebags; wij staan voor je klaar en denken graag met je mee! We stellen ons team graag aan je voor:

Even voorstellen

Marjolijn Franken

Verantwoordelijk voor het wel en wee van BagOffice. Jarenlange ervaring in de field marketing / event branche, maakt van haar de Goodiebag specialist bij uitstek. Voor elk event de perfecte Goodiebag, graag adviseert zij u over de meest optimale invulling voor uw event.

Lesley Brunet de Rochebrune

BagOffice collega van het allereerste uur. Zij bepaalt ‘what’s hot and not’ en heeft de eindbeslissing of een product meerwaarde geeft aan een Goodiebag of niet. Daarnaast is zij het logistieke brein, dat ervoor zorgt dat alle Goodiebags mooi gevuld en op tijd op locatie aanwezig zijn. Opdrachtgever, adverteerder en bezoeker tevreden? Dan is zij klaar.

Jenny Lin

Wij hebben Jenny! Na slechts één maand stage was het duidelijk voor ons; wij wilden Jenny in ons team. Gelukkig zei ze ‘ja’ en nu is ze verantwoordelijk voor het contact met onze adverteerders, om zo de meest impactvolle inhoud te realiseren voor alle partijen. Heb jij interesse in doelgroepgerichte free sampling, inclusief online exposure?! Bel Jenny! Zij informeert je graag over alle mogelijkheden komende maanden!

Cynthia van den Braber

Wij zochten een Project Coördinator maar kregen meer! Want Cynthia, die sinds augutus ons team is komen versterken, lijkt hier al jaren haar ding te doen!
Één van haar krachten? De match zien tussen jouw event en onze Goodiebags zonder dat je dat zelf nog weet! Ben je benieuwd naar wat BagOffice voor jouw merk / event kan betekenen? Zij vertelt het je graag!

You?

Projectcoördinator
Op dit moment hebben wij geen vacatures, maar we staan altijd open voor nieuwe kennismakingen!
Dus vind jij dat jij echt in ons team past? Stuur ons een open sollicicatie!

 

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl