Ons Team

Met inmiddels drie vrouwen sterk, verzorgen wij sinds 2007 voor al onze klanten met veel passie en enthousiasme, Goodiebags. Wat ooit begon met de vraag ‘kunnen jullie ook Goodiebags maken?’ groeide uit tot een volwassen bedrijf. Met ons gevarieerde team in specialisatie en karakter brengt ieder zo haar eigen waarde in. En wat we allemaal met elkaar gemeen hebben; we willen alleen tevreden klanten en streven er iedere dag weer naar om de beste service te verlenen.

Of je nu op zoek bent naar Goodiebags of met je merk gratis wil samplen in onze Goodiebags; wij staan voor je klaar en denken graag met je mee! We stellen ons team graag aan je voor:

Even voorstellen

Marjolijn Franken

Verantwoordelijk voor het wel en wee van BagOffice. Jarenlange ervaring in de field marketing / event branche, maakt van haar de Goodiebag specialist bij uitstek. Voor elk event de perfecte Goodiebag, graag adviseert zij u over de meest optimale invulling voor uw event.

Lesley Brunet de Rochebrune

BagOffice collega van het allereerste uur. Zij bepaalt ‘what’s hot and not’ en heeft de eindbeslissing of een product meerwaarde geeft aan een Goodiebag of niet. Daarnaast is zij het logistieke brein, dat ervoor zorgt dat alle Goodiebags mooi gevuld en op tijd op locatie aanwezig zijn. Opdrachtgever, adverteerder en bezoeker tevreden? Dan is zij klaar.

Lonneke de Greef

Wij zijn blij dat, na vele ervaringen over de hele wereld, Lonneke nu met haar sales kwaliteiten bij BagOffice is neergestreken! Gedreven en met passie zoekt zij de nieuwe paden en events voor onze Goodiebags. Zij adviseert en maakt samen met u de perfecte match tussen uw event en de invulling met onze Goodiebags.

BagOffice Socials

BagOffice Socials, Voorheen genaamd: ANNIE, is ons consumentenplatform. Hier houden we de consument op de hoogte de laatste nieuwtjes over nieuwe producten,  leuke events en te gekke winacties in samenwerking met onze partners.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl