Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Het BagOffice team

Al meer dan 14 jaar zorgen wij voor extra beleving bij events. Het succes van onze Goodiebags is te danken aan onze ervaring en ons adverteerders netwerk, dat inmiddels weet wat het potentieel is van merkactivatie in een Goodiebag. Zo kunnen we snel en op maat schakelen voor de perfecte Goodiebag voor zowel de opdrachtgever, de adverteerder én de ontvanger.

Missie

Onze missie is het samenstellen en produceren van impactvolle Goodiebags voor de ontvanger. Dit doen wij door onze adverteerders op unieke en efficiënte wijze te koppelen, aan voor hen interessante events en opdrachtgevers. 

Anders gezegd: Wij streven naar blije opdrachtgevers, want de relevante goedgevulde Goodiebag vergroot de sympathie en verlengt de eventbeleving van de bezoeker. Tevreden adverteerders, want het merk is in handen gekomen van (veelal) 100% doelgroep! En de ontvanger? Die is verrast en dankbaar, want naast een goed gevulde Goodiebag met leuke items, voelt hij zich gezien en gewaardeerd door zowel opdrachtgever als adverteerder.

Wij denken actief mee

Wil jij Goodiebags bestellen of wil je met je merk of product in een Goodiebag? Vul ons contactformulier in of bel ons om je wensen te bespreken. Wij adviseren en denken graag actief mee om de Goodiebag als marketingtool, voor opdrachtgevers en adverteerders, ten volle te benutten.

Maar wie zijn wij?

Ebru Özalp

Ebru regelt het allemaal wel! Voor de BagOffice opdrachtgevers, is zij de spin in het web. De Goodiebag inhoud, de aanleveringen, het vullen en het transport, Ebru ontzorgt de klanten volledig.
Een gezellig praatje? Of even sparren over de nieuwe plannen voor het komende jaar? Ebru houdt ervan, bel gerust!

Marjolijn Franken

Verantwoordelijk voor het wel en wee van BagOffice. Jarenlange ervaring in de field marketing / event branche, maakt van haar de Goodiebag specialist bij uitstek. Voor elk event de perfecte Goodiebag, graag adviseert zij u over de meest optimale invulling voor uw event.

Lesley Brunet de Rochebrune

BagOffice collega van het allereerste uur. Zij bepaalt ‘what’s hot and not’ en heeft de eindbeslissing of een product meerwaarde geeft aan een Goodiebag of niet. Daarnaast is zij het logistieke brein, dat ervoor zorgt dat alle Goodiebags mooi gevuld en op tijd op locatie aanwezig zijn. Opdrachtgever, adverteerder en bezoeker tevreden? Dan is zij klaar.

Lonneke de Greef

Wij zijn blij dat, na vele ervaringen over de hele wereld, Lonneke nu met haar sales kwaliteiten bij BagOffice is neergestreken! Gedreven en met passie zoekt zij de nieuwe paden en events voor onze Goodiebags. Zij adviseert en maakt samen met u de perfecte match tussen uw event en de invulling met onze Goodiebags.

Gina Wijsman

Maak kennis met Gina! Op het moment dat wij nog aan het brainstormen zijn over een nieuw Goodiebagproject, zit Gina al achter haar telefoon. Het enthousiasme spat van haar af en dat merk je ook in de leuke samenwerkingen die zij regelt met onze adverteerders. Netwerken is voor Gina geen werkwoord maar puur natuurlijke aard. Via via weet zij altijd de beste contacten te vinden. ⁠

ANNIE

ANNIE houdt als een echte vrouw van nieuwe producten, gave prijsvragen, goede aanbiedingen, leuke goodies, mooie weetjes en testen van nieuwe producten! ANNIE wordt gevoed met informatie van onze adverteerders en deelt deze graag met haar trouwe volgers! Ook ANNIE ontmoeten? Maak kennis met haar!

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl