Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

De Bedrijven-Goodiebags van BagOffice

Als bedrijf ben je zuinig op je Human Capital. Je zoekt een manier om je waardering te laten blijken, maar je wilt iets anders (bij voorkeur, meer) dan de reep chocolade. Ga dan voor de BagOffice Bedrijven-Goodiebag!

Onze Bedrijven-Goodiebag is een mooi verpakte Goodiebag, vanzelfsprekend gevuld met producten die volledig zijn afgestemd op het moment, het thema en de ontvanger. Inclusief persoonlijke boodschap van de gever, zorgt dit cadeau voor blij verraste medewerkers die zich gezien en gewaardeerd voelen! Sympathie gegarandeerd!

Ook voor online-meetings, online-borrels, online-jubilea en andere gelegenheden stellen wij passende Goodiebags samen. Onderstaande Goodiebags, die wij speciaal voor bedrijven hebben samengesteld, geven je een goede indruk.

De Steuntje-in-de-rug Goodiebag: Ontwikkeld in ‘Coronatijd’ blijft deze altijd toepasselijk. Een klein steuntje ter motivatie of een bedankje voor de inzet, blijft altijd nodig. De inhoud voorziet in iets lekkers/toepasselijks op elk moment tijdens een werkdag.

De Online-Borrel Goodiebag: Of online-meeting natuurlijk. Een Goodiebag maakt van een ‘statisch’ online gebeuren iets actiefs. Samen even proosten of een spelletje spelen met items uit de Goodiebag. Ook kunnen we de bag aanvullen met informatie of andere items voor de deelnemers.

De Secretaressedag Goodiebag: Een origineel cadeau voor jouw rots in de branding!

Heb je zelf een thema? Dat kan natuurlijk ook! We maken Goodiebags op maat, zodat ze perfect aansluiten bij je thema en doelgroep.

Daarnaast zij wij erop gericht om de (werk)gevers volledig te ontlasten. Naast het verzorgen van de inhoud, verzorgen wij ook de gehele logistiek inclusief levering aan huis of ergens anders.

Neem gerust contact op om jouw wensen voor te leggen!

 

contactformulier
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl