Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

De Bedrijven-Goodiebags van BagOffice

Goodiebag bestellen
Als bedrijf ben je zuinig op je medewerkers. Je zoekt een manier om je waardering te laten blijken, maar je wilt iets anders (bij voorkeur, meer) dan de reep chocolade. Kies dan voor onze Goodiebags!

Onze Goodiebag is een mooi verpakte Goodiebag, gevuld met producten die volledig zijn afgestemd op het moment, het thema en de ontvanger. Met een persoonlijke boodschap van de gever, zorgt dit cadeau voor blij verraste medewerkers die zich gezien en gewaardeerd voelen! Sympathie gegarandeerd. Ook voor online-meetings, online-borrels, online-jubilea en andere gelegenheden stellen wij passende Goodiebags samen. Deze Goodiebags, die wij speciaal voor de werknemers uit naam van de werkgever hebben samengesteld, geven je een goede indruk.
Waar wij normaal – middels Goodiebags – adverteerders en event organizers verbinden met hun doelgroep, verbinden wij nu werkgevers met werknemers, collega’s of familie en vrienden. Wil jij ook een ander blij maken? Neem dan contact met ons op

Steuntje in de rug Goodiebag

De Steuntje-in-de-rug Goodiebag: Ontwikkeld in ‘Coronatijd’, blijft altijd toepasselijk. Een klein steuntje ter motivatie of een bedankje voor de inzet, blijft altijd nodig. De inhoud voorziet in iets lekkers/toepasselijks op elk moment tijdens een werkdag.

Borrel Goodiebag
De Online-Borrel Goodiebag: Of online-meeting natuurlijk. Een Goodiebag maakt van een ‘statisch’ online gebeuren iets actiefs. Samen even proosten of een spelletje spelen met items uit de Goodiebag. Ook kunnen we de bag aanvullen met informatie of andere items voor de deelnemers.

bagoffice

De Secretaressedag Goodiebag: Een origineel cadeau voor jouw rots in de branding!
Heb je zelf een thema? Dat kan natuurlijk ook! We maken Goodiebags op maat, zodat ze perfect aansluiten bij je thema en doelgroep.
Daarnaast zijn wij erop gericht om de (werk)gevers volledig te ontlasten. Naast het verzorgen van de inhoud, verzorgen wij ook de gehele logistiek inclusief levering aan huis of ergens anders. Neem gerust contact op om jouw wensen voor te leggen!

contactformulier
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl