Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Welk borrelpakket wil je bestellen?

Borrel pakket 2021 witte wijn
White wine please!
vanaf 25 stuks
Vraag offerte aan

borrel pakket rode wijn
Red Red wine!
vanaf 25 stuks
Vraag offerte aan

borrelpakket prosecco
Bring on the bubbly!
vanaf 25 stuks
Vraag offerte aan

Biertje?!
vanaf 25 stuks
Vraag offerte aan

 

borrelpakket cola zero

 FF lekker koud colaatje!
vanaf 25 stuks
Vraag offerte aan

borrelpakket cocktail

Watch me sip
vanaf 25 stuks
Vraag offerte aan

Alle bovengenoemde drankjes zijn ook verkrijgbaar in andere smaken / merken.

ONLINE BORREL PAKKET

Organiseer je een online borrel voor je collega’s, met je team of gewoon met vrienden en familie? Wat gezellig! En het is gegarandeerd een succes wanneer iedereen vooraf een mooi borrel pakket thuisbezorgd krijgt.

Deze hebben we met of zonder alcohol, bubbels of cocktail. Of wellicht geef je de voorkeur aan een lekkere mocktail. Alles is mogelijk. De basisinhoud bestaat altijd uit een aantal heerlijke snacks maar ook wat lekkers voor ná…! Vervolgens wordt deze basisinhoud verder aangevuld met een (non)alcoholisch drankje(s).

Nog een persoonlijke boodschap of iets lekkers er bij? Geen probleem. Wij verzorgen graag jouw feestje met deze Online Borrel Goodiebag! Uiteraard leveren wij de borrel pakketten op tijd aan huis.
Wil je Online Borrel Goodiebag bestellen of wil je graag eerst meer informatie of ben je op zoek naar een andere inhoud? Neem dan contact met ons op via 020-3208831 of stuur een email naar info@bagoffice.nl.

Pssst: de perfecte online borrel organiseren? Hieronder wat tips!

TIPS

Tip#1 Plan tijdig een datum!
Stuur er een datumprikker uit om ervoor te zorgen dat niemand bij de borrel ontbreekt! Iedereen aanwezig? Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Tip#2 Kies een thema / onderwerp
In deze tijd is flink met elkaar kunnen lachen altijd welkom! Bedenk daarom een leuk thema. Iedereen verkleed of een online spel houdt het lekker actief!

Tip#3 Mute
Niets is erger dan wanneer iedereen door elkaar kletst, juist stilvalt of mee kan genieten van het gekraak van je borrelnootjes. Gebruik daarom de mute knop om ruis te voorkomen. Het klinkt ongezellig, maar het werkt stukken beter.

Tip#4 Bereid het goed voor
Zorg dat iedereen de juiste software heeft gedownload vóór de borrel. Voorzie de genodigden van de juiste informatie: waar, wanneer en hoe laat. Dan heb je direct een mooie gezamenlijke start!

Tip#5 Iedereen aan het woord
Neem echt even de tijd om iedereen aan het woord te laten. Hoe is het met je? Heb je nog wat leuks meegemaakt? Zo kan iedereen zijn verhaal kwijt.

Contactformulier
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl