Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

ONLINE BORREL GOODIEBAG

Borrel Goodiebag

Organiseer je een online borrel? Pubquiz of andere meeting? Met jouw collega’s, zakenrelaties of gewoon met de familie? Wat gezellig! Helemaal wanneer jullie allemaal de Online Borrel Goodiebag in huis hebben.

MAKE YOUR CHOICE

Deze bestel je mét of zonder alcohol, sowieso altijd met wat heerlijke snacks maar ook wat lekkers ná…! Wij bieden een vaste basis inhoud die geldt voor iedere tas. En deze vullen we aan met de keuze die jullie maken; van wijn tot bier, van champagne tot frisdrank. Alles is mogelijk!

Nog een persoonlijke boodschap of iets extra’s erbij? Geen probleem. Wij verzorgen graag jouw feestje met deze Online Borrel Goodiebag! Uiteraard leveren wij de Borrel Goodiebags op tijd aan huis.

Wil je de Online borrel Goodiebag bestellen of wil je graag wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via 020-3208831 of stuur een mail naar info@bagoffice.nl

Pssst: de perfecte online borrel organiseren? Hieronder wat tips!

online borrel goodiebag bagoffice

TIPS

Tip#1 Plan tijdig een datum!
Stuur er een datumprikker uit om ervoor te zorgen dat niemand bij de borrel ontbreekt! Iedereen aanwezig? Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Tip#2 Kies een thema / onderwerp
In deze tijd is flink met elkaar kunnen lachen altijd welkom! Bedenk daarom een leuk thema. Iedereen verkleed of een online spel houdt het lekker actief!

Tip#3 Mute
Niets is erger dan wanneer iedereen door elkaar kletst, juist stilvalt of mee kan genieten van het gekraak van je borrelnootjes. Gebruik daarom de mute knop om ruis te voorkomen. Het klinkt ongezellig, maar het werkt stukken beter.

Tip#4 Bereid het goed voor
Zorg dat iedereen de juiste software heeft gedownload vóór de borrel. Voorzie de genodigden van de juiste informatie: waar, wanneer en hoe laat. Dan heb je direct een mooie gezamenlijke start!

Tip#5 Iedereen aan het woord
Neem echt even de tijd om iedereen aan het woord te laten. Hoe is het met je? Heb je nog wat leuks meegemaakt? Zo kan iedereen zijn verhaal kwijt.

Contactformulier
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl