Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Voor Webinars en Online Events

online borrel goodiebagGoodiebags zijn perfect bij een webinar, hybride event of online borrel. Het aantal online vergaderingen, team meetings en online borrels ten tijde van Corona verveelvoudigde. Het gebruik van Zoom, Meet en Teams maakte een explosieve groei door.

Hybride evenementen zijn in korte tijd razend populair geworden. Het evenement vindt offline plaats en de deelnemers thuis kunnen het evenement live volgen. Er is echter één ding wat deze digitale ontwikkelingen niet kunnen overbrengen; de fysieke eventbeleving en de interactie die hiermee gepaard gaat. Een Goodiebag biedt de oplossing!

Zorg ervoor dat je werknemer of je deelnemer, voorafgaand aan de webinar, het hybride event of de online borrel, een Goodiebag thuis ontvangt. Met deze Goodiebag creëer je voor iedereen thuis de event beleving. De Goodiebag vraagt om actie vanuit de deelnemer en zorgt hiermee ook voor een boost aan energie na bijvoorbeeld een uur intensief luisteren.

De Goodiebag dient meerdere doelen bij jouw online meeting of evenement:

Event Goodiebag BagOffice

  • Functioneel. En is het enige tastbare dat je thuis kunt aanbieden. In de Goodiebag kan het programma mee, wat te eten en te drinken, extra promotionele gadgets en tools die nodig zijn bij het evenement.
  • Beleving thuis. Het event vindt plaats op afstand, zaken als sfeer en stemming kunnen digitaal niet worden overgebracht. Met een Goodiebag creëer je toch voor iedereen samen een moment van beleving thuis.
  • Een extra communicatiemiddel. In de Goodiebag gaat informatie mee over het online evenement welke ter voorbereiding geldt van het event maar die men ook tijdens het evenement gebruikt.

Goodiebags bestellen:

Van begin tot einde of alleen in een bepaalde fase van het Goodiebag proces, BagOffice is jouw Goodiebag partner:

  • We bespreken wat het thema is, het doel van de Goodiebag, je budget en wanneer de Goodiebags bij iedereen thuis moeten zijn.
  • Vervolgens maken wij een offerte waarin we de inhoud laten zien, de prijs en eventuele aanvullende opties.
  • Na akkoord gaan wij voor je aan de slag. We gaan de Goodiebags vullen en klaarmaken voor verzending.
  • Heb je zelf items die mee moeten in de Goodiebag; geen probleem! Je levert deze bij ons aan en wij zorgen er voor dat ze goed terechtkomen.

Meer weten? Bel of mail ons gerust of chat direct met één van ons via de button rechts onderin het scherm.

Contactformulier
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl