Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

De Event-Goodiebags van BagOffice

Event Goodiebag BagOffice

Organiseer jij een evenement of andere bijeenkomst? Vergeet de Event-Goodiebags voor de gasten niet! Als sympathieke afsluiter maar ook om de eventbeleving te versterken. Wij hebben ons werk gemaakt van de positieve eigenschappen van het inzetten van Goodiebags. En dat zijn er veel!

Jij overweegt Event-Goodiebags in te zetten? Denk aan de attentie die je krijgt doordat in de Goodiebag een lekker drankje en snackje zit voor tijdens de reis naar huis. Jij bent de ultieme gastheer!

Italie event Goodiebag

De Goodiebag verpakken in een duurzame (herbruikbare) tas met jouw logo of boodschap, zorgt ervoor dat jouw event niet vergeten wordt.
Heb jij belangrijke sponsors, of probeer je deze te vinden? Ook daar bieden onze Goodiebags mogelijkheden.

Naast extra exposure door deelname in jouw Event-Goodiebags, of door logovermelding op de tas, kunnen wij sponsors ook online extra exposure bieden. Dit is afhankelijk van het aantal Goodiebags dat we mogen verzorgen. Mocht dit onderdeel je aanspreken, bel dan even, we vertellen je er graag persoonlijk meer over. Zo maken wij van de Goodiebag niet alleen een attent cadeau voor de gasten maar ook een waardevolle marketing- en sales tool voor jou!

Onze Event-Goodiebags zijn tailormade; per project wordt de best mogelijke samenstelling van producten en uitstraling bepaald. Vanzelfsprekend na goedkeuring van de offerte en in overleg met jou. ‘En de fysieke werkzaamheden?’, hoor ik je denken. ‘Wie vult de bags, hoe krijg ik ze?’ Ook dat regelen wij. We ontzorgen je van A-tot-Z of assisteren bij een los onderdeel. BagOffice kan je inschakelen op ieder gewenst (Goodiebag)moment.  


BagOffice A tot ZBagOffice van A-tot-Z:

  • De Goodies. Dat doen we dus via ons netwerk. Ons adverteerders netwerk en ons leveranciers netwerk met wie we veel contact hebben over leuke geschikte goodies.
  • Zorgen voor aanvulling. Heb je zelf al een Goodiebag maar mis je een paar producten? We vullen deze graag voor je aan.
  • Regelen de bags. Stoffen of papieren tasje. Met logo of boodschap. We helpen je graag. Of nemen alles uit handen. Jij bepaalt!
  • Vullen de Goodiebags. Je hoeft geen extra handjes op te trommelen, geen opslagruimte te reserveren. Laat ons die bags maar vullen.
  • Brengen ze naar locatie. We brengen alle Goodiebags en / of eventuele losse items naar de plek van bestemming.
  • Delen ze uit. Tijdens het evenement zelf zijn we er graag bij om de Goodiebags uit te delen. Als jij dat wil natuurlijk.
  • Promoten via social media. Voor, tijdens en na het evenement zetten we al onze social media kanalen in voor extra aandacht.
Contactformulier
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl