Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

De Event-Goodiebags van BagOffice

Organiseer jij een feest, event, of andere bijeenkomst? Vergeet de Event-Goodiebags voor de gasten niet! Als sympathieke afsluiter maar ook om de eventbeleving te versterken. Wij hebben ons werk gemaakt van het zo goed mogelijk gebruiken van de positieve eigenschappen van het inzetten van Goodiebags. En dat zijn er veel!

Jij overweegt Event-Goodiebags in te zetten? Denk aan de sympathie die je krijgt doordat in de Goodiebag een lekker drankje en snackje zit voor tijdens de reis naar huis. Jij bent de ultieme gastheer!
De Goodiebag verpakken in een duurzame (herbruikbare) tas met jouw logo of boodschap, zorgt ervoor dat jouw event niet vergeten wordt.
Heb jij belangrijke sponsors, of probeer je deze te vinden? Ook daar bieden onze Goodiebags mogelijkheden. Naast extra exposure door deelname in jouw Event-Goodiebags, of wellicht logo vermelding op de tas, kunnen wij sponsors ook online extra exposure bieden. Dit is afhankelijk van het aantal Goodiebags dat we mogen verzorgen. Mocht dit onderdeel je aanspreken, bel dan even, we vertellen je er graag persoonlijk meer over.
Zo maken wij van de Goodiebag niet alleen een sympathiek cadeau voor de gasten maar ook een waardevol marketing- en sales tool voor jou!

Onze Event-Goodiebags zijn tailor-made; per project wordt de best mogelijke samenstelling van producten en uitstraling bepaald. Natuurlijk pas na goedkeuring van de offerte en in volledig overleg met jou. ‘En de fysieke werkzaamheden?’, hoor ik je denken. ‘Wie vult de bags, hoe krijg ik ze?’ Ook dat regelen wij. We ontzorgen je van a-tot-z of assisteren je bij een los onderdeel. BagOffice kan je inschakelen op ieder gewenst (Goodiebag)moment.

BagOffice van a-tot-z:

  • We zorgen voor Goodies. Dat doen we dus via ons netwerk. Ons adverteerders netwerk en ons leveranciers netwerk met wie we veel contact hebben over leuke geschikte goodies.
  • We zorgen voor aanvulling.¬†Heb je zelf al een Goodiebag maar mis je een paar producten?, we vullen deze graag voor je aan.
  • We regelen de bags. Stoffen of papieren tasje. Met logo of boodschap. We helpen je graag. Of nemen alles uit handen. Jij bepaalt!
  • We vullen de Goodiebags. Je hoeft geen extra handjes op te trommelen, geen opslagruimte te reserveren. Laat ons die bags maar vullen.
  • We brengen ze naar de locatie. We brengen alle Goodiebags en / of eventuele losse items naar de plek van bestemming.
  • We delen ze uit. Tijdens het evenement zelf zijn we er graag bij om de goodiebags uit te delen. Als jij dat wilt natuurlijk.
  • We promoten via social media. Voor, tijdens en na het evenement zetten we al onze socialmediakanalen in voor extra aandacht.
Contactformulier
BagOffice
230000 +
Goodiebags
1000 +
Merken
100 %
Doelgroep bereik
11163 +
Volgers ANNIE
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl