Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

10 november Dag van de Mantelzorg

DE MANTELZORG VERRASSINGSTAS

Geef onze mantelzorgers de waardering die ze verdienen!
In 2019 gaven 1 op de 3 Nederlanders van 16 jaar en ouder mantelzorg, dit zijn circa 5 miljoen mantelzorgers. 1 op de 4 werknemers combineert betaald werk met mantelzorg.

Trots op onze mantelzorgers. ZE ZIJN GOUD WAARD!

Voor alle organisaties en bedrijven die ‘hun’ mantelzorgers op 10 november a.s., de Dag van de Mantelzorg, een waardering willen geven, hebben wij de MANTELZORG VERRASSINGSTAS ontworpen: Een Goodiebag volledig gevuld met producten, waardoor de Mantelzorger zich gezien en gewaardeerd voelt.

Dit MANTELZORG CADEAU is een mooie tas gevuld met items, waarmee de mantelzorger zelf even lekker wordt verwend. Niet alleen bloemen of een waardebon óf chocoladereep, maar én, én, én! Dit heerlijke pakket (met een waarde van minimaal € 20,00) wordt verpakt in een herbruikbare gouden shopper met daarop de o-zo-belangrijke en motiverende boodschap: JIJ BENT GOUD WAARD! Deze tas zullen zij met trots dragen. En terecht natuurlijk!

Samenstelling inhoud

Onze Goodiebags, en zo ook dit mantelzorg cadeau, stellen wij samen in samenwerking met onze adverteerders die zowel het concept, de doelgroep als het moment interessant vinden. Om deze reden is de exacte inhoud op dit moment nog niet bekend. De visual hieronder geeft echter een goede indruk van de verwachte items, waarmee deze mooie tas gevuld zal worden.

Fysieke tas

Vanwege de afmetingen van de tas, 44.5 x 11 x 35 cm, is deze goed te gebruiken als boodschappentas, zwemtas e.d.  De goud glimmende buitenkant geeft deze nonwoven tas de uitstraling die we willen: luxe en feestelijk.

Prijs en voorwaarden

Omdat we dit concept landelijk uitrollen, kunnen we deze verrassingstas aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs en gunstige voorwaarden: 

  • € 8,00 per tas (Excl. Btw)
  • Minimale afname 100 stuks
  • Bezorgkosten afhankelijk van het aantal bestelde tassen
  • Geen bezorgkosten (naar 1 locatie) vanaf 500 tassen
  • Extra aanvulling (persoonlijke kaart of extra gift o.i.d.) mogelijk
  • Bestellen mogelijk vanaf 1 juni t/m 31 augustus

Initiatief

De Mantelzorg Verrassingstas is een gezamenlijk initiatief van ELLES Promotie en BagOffice Goodiebags en bedoeld om alle Mantelzorgers in Nederland de erkenning te geven die zij verdienen!

Meer informatie en/of bestellen

Leuk dat je geïnteresseerd bent! Voor informatie of bestellen hebben we graag even persoonlijk contact, om je wensen omtrent het aantal, de levering en de wijze van verpakken te bespreken. Druk op de button hieronder om ons te mailen, of bel ons via 020-3208831. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 9 uur en 17.30 uur.

We spreken je graag!

CONTACT VOOR MANTELZORG CADEAU
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl