Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Ladies Night Goodiebag

De Ladies Night: een avond in de bioscoop voor alleen ladies, met een mooie voorpremière, leuke standjes, gezellig entertainment, lekkere hapjes én natuurlijk de Ladies Night Goodiebag! Altijd weer een geniet momentje waar inmiddels duizenden vrouwen verspreid door Nederland elke maand naar uitkijken.

BagOffice maakt de Ladies Night Goodiebag

BagOffice is niet voor niets dé Goodiebag specialist van Nederland! Zij maakt al jaren voor veel bioscopen de Ladies Night Goodiebags. De Ladies Night Goodiebag is elke keer weer een feestje voor de dames, die blij en verrast naar huis gaan.
Hieronder een paar voorbeelden van onze Goodiebags. Altijd goed gevuld met producten, samples en items volledig passend bij het moment en de doelgroep.

 

 

 

 

 

Wilt u ook onze unieke Goodiebags weggeven aan bezoekers van uw event en zo een onvergetelijke ervaring creëren? Of heeft u wellicht interesse in deelnemen (adverteren) in onze goodiebags voor een impactvolle merkbeleving van uw product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u heel graag over alle mogelijkheden: tel 020-3208831 of info@bagoffice.nl

Kijk hier voor nog meer Goodiebag projecten.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl