Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

GOODIEBAGS = TRYVERTISING

Wat is nou tryvertising?

Onze deelnemers (adverteerders) in onze Goodiebags, zíj doen aan tryvertising of te wel sampling. Maar dan wel sampling in zijn meest optimale vorm! Want deze vorm van sampling garandeert het bereik van 100% doelgroep op de plaats en het moment dat zij hiervoor open staan. En door de koppeling aan het event, wordt direct een positieve merkbeleving gecreëerd!

Onze doelstelling is altijd een zo impactvol mogelijke Goodiebag creëren voor zowel onze opdrachtgever als onze adverteerder, dit doen wij door de Goodiebag in al zijn facetten (uitstraling en de inhoud) geheel te laten aansluiten bij de beoogde doelgroep! We stellen de inhoud samen met producten/merken die naadloos aansluiten bij het event, de doelgroep en het moment. In de meeste gevallen is deelname gratis, waarbij de adverteerder ook nog product exclusiviteit mag verlangen.


BagOffice biedt adverteerders al een maandelijks Goodiebag-bereik vanaf 500 tot wel 20.000 per maand. Dit in zowel Nederland en/of België. Via onze nieuwsbrief  houden wij onze adverteerders maandelijks op de hoogte van de komende Goodiebag-events. Op deze manier zie je makkelijk en snel of het desbetreffende event past bij jouw product of merk en of je de juiste doelgroep hiermee bereikt.

Ben jij ook geïnteresseerd in free sampling? Of ben je bezig met jouw marketing plannen voor Q4 en / of 2020 te bepalen? Neem de Goodiebags mee in jouw plannen!

Benieuwd wat BagOffice voor jouw merk kan betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw product te bespreken en reserveer snel die plek in de Goodiebag! BagOffice is bereikbaar via 020-3208831 of via de mail info@bagoffice.nl

Deel dit bericht

GOODIEBAGS = TRYVERTISING
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl