Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Druk, druk, druk, druk…met goodiebags

Zo het waren wel weer een paar pittige maanden, maar wat was het weer leuk om te doen! De Margriet Winterfair verrassingstas, de Intersport Ladies Night goodiebag, de Pink Ribbon sponsorbag, de Nijmeegse 4dgse giftbag en natuurlijk de ‘Ja, ik wil’ Ladies Night goodiebags. Het waren veel projecten, maar voor allemaal was de goodiebag weer meer dan geslaagd. Zo zijn wij als matchmaker tussen adverteerder en event weer een tevreden ‘mens’. Op onze website onder ‘onze projecten’ proberen we telkens een up-date te geven van de goodiebags die we gerealiseerd hebben en voor welk event.

We blijven druk met goodiebags..

En mocht je denken dat we vanaf nu in de uitrust modus zitten, dan heb je het mis! Voor de laatste 2 maanden staan er erg leuke projecten op de rol, waar we nu al weer druk mee zijn. Zowel in november als in december worden weer veel Ladies Nights georganiseerd, en het eerste project begin 2016 is ook al een feit: de Intersport Ladies Night! Inmiddels al weer de derde en ze worden alsmaar populairder.

Wij gaan dus lekker door, en we houden je op de hoogte!

Deel dit bericht

Druk, druk, druk, druk…met goodiebags
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl