Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Film première goodiebags Fifty Shades Darker

Vorige week was het zover! De o zo langverwachte première van Fifty Shades Darker. Vele BN’ers, persrelaties en social influencers waren tijdens dit event op de rode loper te vinden. Uiteraard voor de film, maar ook voor Christian Grey….eeuuhhh…de goodiebag natuurlijk! En wij konden het weten, BagOffice verzorgde namelijk niet alleen de goodiebags voor de Fifty Shades Darker voorpremières (de Ladies Nights), wij mochten deze ook maken voor de rodeloper filmpremière van Fifty Shades Darker. Deze goodiebag zat weer vol met mooie merken en producten! Laat ons even pronken…;-)

 

 

Deel dit bericht

Film première goodiebags Fifty Shades Darker
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl