Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Vacature : Sales Executive Bagoffice

goodiebags-op-de-grondBagOffice, de goodiebag specialist, is op zoek naar een nieuwe collega met gevoel voor lifestyle, entertainment en een talent voor verkopen!

Goodiebags maken wij voor diverse events en opdrachtgevers: van bioscopen tot winkels, van sportclubs tot modeshows. Ben jij onze nieuwe collega? Dan word je (mede) verantwoordelijk voor het ontwikkelen, opzetten en uitbouwen van de leukste, meest impactvolle goodiebag met de beste inhoud!

Functieomschrijving:
Als Sales Executive BagOffice ben jij verantwoordelijk voor het samenstellen van de meest leuke en impactvolle goodiebags.  Je onderhoudt nauw contact met alle adverteerders en informeert hen, met name telefonisch en per mail, maar ook op locatie, over de kansen en mogelijkheden van sampling in de diverse goodiebagprojecten.

Jij weet wat er speelt in de markt. Je bent geïnteresseerd in lifestyle, beauty, fashion, health etc. én kan dit vertalen naar de diverse doelgroepen.

Eisen?
Jij hebt lef en hebt verkoop skills. Bent representatief en welbespraakt. Hebt daarnaast ervaring in de media-, promotie- en of reclamebranche. Een hbo/mbo -opleiding in marketing/communicatie is geen must, maar wel een pré. Net als een hoge dosis creativiteit, doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Heb je daarnaast kennis van Windows en Microsoft Office, ben je een fijne collega en houd je van gestructureerd werken? Neem dan contact met ons op!

Wat bieden wij:
Een enthousiaste, jonge, dynamische werkomgeving. Een bijzondere mate van zelfstandigheid door het werken in een klein team en de verantwoordelijkheid voor je eigen (nog veel verder) te ontwikkelen gebied. Werken in de reclame/event business. Een 40-urige werkweek met een marktconform salaris.

Heb je interesse in deze vacature stuur je C.V. en een motivatiebrief naar Marjolijn@bagoffice.nl o.v.v. vacature BagOffice.

Eerst nog meer info? Bel gerust, we zijn alle werkdagen bereikbaar via 020-3208831, vraag naar Lesley, Michelle of Marjolijn

www.bagoffice.nl

 

Deel dit bericht

Vacature : Sales Executive Bagoffice
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl