Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

BagOffice heeft een nieuw product!

 

BagOffice, bekend van alle goodiebags voor o.a. de Ladies Nights in bioscopen, Gamma, Intersport en Nijmeegse Vierdaagse heeft samen met EEN Media de SUPERBOX gelanceerd.
Consumenten staan open voor merken, producten en nieuwe lanceringen. Onder het motto ‘veel voor weinig’, maar ook ‘er is meer onder de zon’, biedt de SUPERBOX hen de kans kennis te maken met nieuwe producten die je een keer geprobeerd moet hebben! Slim, lekker, leuk en handig!

Doelgroep       : 18-55 jaar (gezinnen, studenten)
Lancering       : oktober 2017

En voor de adverteerders is de SUPERBOX een uitgelezen kans om het merk direct in contact te brengen met de doelgroep. Deelname is gratis.
De SUPERBOX wordt ondersteund met een waar bombardement aan mediacampagnes waardoor product en merk breed onder de aandacht komt van de beoogde doelgroep.  www.superbox.nl

Ons streven is elk half jaar een nieuwe (seizoensgebonden) SUPERBOX  uit te brengen, dus de volgende SUPERBOX is te verwachten in het voorjaar, met veel leuke voorjaarslanceringen.

SUPERBOX is een samenwerking tussen BagOffice en EEN Media, waarbij BagOffice verantwoordelijk is voor de inhoud en samenstelling van de box en EEN Media voor de promotie en verkoop.

EEN Media is één van de grootste online publishers met focus op de vrouwelijke doelgroep van 14-49 jaar.
Bekende titels zijn o.a. Girlscene.nl, Ze.nl, Beautybox.nl, Girlsbag.nl, Healthbox.nl

Deel dit bericht

BagOffice heeft een nieuw product!
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl