Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Sales Executive BagOffice goodiebags

Blijmaker gezocht! Ben jij of ken jij iemand die heel goed weet hoe je een ander blij kan maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Officieel: Sales Executive BagOffice goodiebags

De vacature is ingevuld, we zijn compleet!

BagOffice, dé goodiebagspecialist van Nederland is aan het groeien en is daarom op zoek naar een nieuwe collega met gevoel voor lifestyle, beauty en entertainment en een talent voor verkopen!

Goodiebags maken wij voor diverse events. Van bioscopen tot winkels, van sportclubs tot modeshows. Weet jij wat er speelt op de markt? Wat de nieuwste trends zijn en wat dus niet in een goodiebag mag ontbreken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Klinkt goed hé?! Dit is je baan:
Als Sales Executive BagOffice ben jij verantwoordelijk voor het samenstellen van de meest leuke en impactvolle goodiebags. Je onderhoudt nauw contact met alle adverteerders. Vindt én informeert hen, met name telefonisch en per mail, maar ook op locatie, over de kansen en mogelijkheden van sampling in onze diverse goodiebagprojecten. Jij bent geïnteresseerd in lifestyle, beauty, fashion, health etc. én kan dit vertalen naar de diverse doelgroepen.

Jij bent:
Niet op je mondje gevallen en weet hoe een goed gevulde goodiebag eruit moet zien. Bent representatief, assertief en welbespraakt. Een hbo/mbo -opleiding in marketing/communicatie is geen must, maar wel een pré. Net als een hoge dosis creativiteit, doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Heb je daarnaast kennis van Windows en Microsoft Office, ben je een fijne collega en houd je van gestructureerd werken? Neem dan contact met ons op!

Voor wat, hoort wat:
Als je bij ons komt werken, word je deel van een enthousiast, jong team in een leuke werkomgeving. We houden van gezelligheid maar kennen onze verantwoordelijkheden heel goed. Je krijgt een bijzondere mate van zelfstandigheid door te werken in een klein team en de verantwoordelijkheid voor je eigen (nog veel verder) te ontwikkelen gebied.

Werken in de reclame/event business, waar geen project hetzelfde is. Een 32 – 40-urige werkweek met een marktconform salaris. Heb je interesse in deze vacature stuur je C.V. en een motivatiebrief naar Marjolijn@bagoffice.nl o.v.v. vacature BagOffice.

Eerst nog meer info? Bel gerust, we zijn alle werkdagen bereikbaar via 020-3208831, vraag naar Lesley, Asha, Michelle of Marjolijn

 

 

 

Deel dit bericht

Sales Executive BagOffice goodiebags
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl