Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Family SUPERBOX

De SUPERBOX is terug en dit keer in family style! Na het grote succes van de eerste SUPERBOX is BagOffice opnieuw de samenwerking met EEN Media aangegaan en is de inhoud dit jaar gericht op de hele familie. Voor iedereen in het gezin zit er wat leuks in onze Family SUPERBOX!

Superbox BagOffice voor families

Onder het motto ‘veel voor weinig’, biedt de Family SUPERBOX de mogelijkheid om kennis te maken met producten die je een keer geprobeerd moet hebben! Lekker, leuk en gewoon bezorgd bij jou thuis!

Doelgroep: Gezinnen
Check de Tv commercial hier!
Website www.SUPERBOX.nl

Voor de adverteerders is de Family SUPERBOX een uitgelezen kans om hun merk direct in contact te brengen met de doelgroep. De Family SUPERBOX wordt thuis afgeleverd, waardoor de inhoud wordt gebruikt op het moment wanneer de consument er behoefte aan heeft.

De SUPERBOX wordt ondersteund met een waar bombardement aan mediacampagnes waardoor product en merk breed onder de aandacht komen van de beoogde doelgroep. Zo komen er commercials en advertenties voorbij op diverse media kanalen zoals (SBS, TLC, radio etc.). Deelname in de Family SUPERBOX is kosteloos waar een totale mediawaarde tegenover staat van €275.000,-!

SUPERBOX is een samenwerking tussen BagOffice en EEN Media, waarbij BagOffice verantwoordelijk is voor de inhoud en samenstelling van de box en EEN Media voor de promotie en verkoop. ( EEN Media is één van de grootste online publishers met focus op de vrouwelijke doelgroep van 14-49 jaar.  Bekende titels zijn o.a. Girlscene.nl, Ze.nl, Beautybox.nl, Girlsbag.nl, Healthbox.nl)

 

We vertellen u graag meer.  Bel gerust, we zijn alle werkdagen bereikbaar via 020-3208831 of via de mail info@bagoffice.nl

 

Deel dit bericht

Family SUPERBOX
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl