Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

These Goodiebags are made for walking

16 juli is het zover. Dan gaat alweer de 103de editie van de Vierdaagse Nijmegen van start. Voor alle 46.000 wandelaars een start van een loodzwaar avontuur, voor BagOffice het einde van een wederom geweldig Goodiebagproject, waar maanden vooraf met veel enthousiasme en plezier aan is gewerkt.

Dé Vierdaagse Nijmegen Goodiebags!

inhoud van de goodiebag van de Veirdaagse Nijmegen

BagOffice geeft écht inhoud aan Goodiebags!

Dat is waar wij voor staan en waarom wij met veel zorg de Vierdaagse Nijmegen Goodiebag met onze adverteerders hebben samengesteld.
Zo is deze gevuld met producten die vóór, tijdens maar ook na de loop goed van pas zullen komen.
Merken zoals o.a. Compeed, MR Lacy Vifit en Kruidvat producten die de wandelaar klaarstomen voor de loop. Nieuwe set veters voor de wandelschoenen, blarenpleisters om schuren tegen te gaan en een zonnebrand tegen de zon!

Tijdens de loop bieden o.a. de merken Sweeps, Yes!, Venco en Ice Power hulp.
Sweeps voor de persoonlijke hygiëne, Yes! voor de nodige energie, Venco om de zoetbehoefte van de wandelaar te stillen en Ice Power tegen de pijnlijke kuiten, rug en hielen!

Maar ook na de loop is gedacht aan passende merken! Zo heeft Printmyrun een kortingsvoucher toegevoegd, waarmee met hoge korting de prestatieroute op een originele manier is te vereeuwigen in een gave poster, heeft Quality Wellness Resorts een gratis entree (!) toegevoegd voor Thermen Berendonck, zodat de wandelaar aan zijn welverdiende ontspanning kan komen! Go-Tan een heerlijke snack, lekker voor bij het welverdiende drankje! En ook de Vierdaagse Feesten heeft een unieke ‘kroegen stempel kaart’ toegevoegd, waarmee na de loop een lekker drankje of snack op diverse locaties in Nijmegen genuttigd kan worden.
Wat een geslaagde inhoud en wat was het weer een geweldig Goodiebagproject! En vandaag het leukste; de blije reacties van de consumenten bij het uitpakken van de Goodiebag!

We hopen dat de inhoud bij zal dragen bij het behalen van het felbegeerde kruisje, maar ook vooral bij een onvergetelijke ervaring.

BagOffice wenst alle 46.000 wandelaars succes en plezier, voooorrwaaaarttssssss mars!!

 

 

 

Deel dit bericht

These Goodiebags are made for walking
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl