Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

BagOffice geeft écht inhoud aan Goodiebags

Wist je dat? BagOffice voor het 6e jaar op rij de Vierdaagse Nijmegen Goodiebags voor alle wandelaars heeft verzorgd? Dat zijn bij elkaar al ruim 276.000 Goodiebags en meer dan 6.900.000 miljoen items die middels de Goodiebags in handen zijn gekomen van de consument!

Ook dit jaar heeft BagOffice een Goodiebag samengesteld die alle behoefte van de wandelaars stilt.

Dé Vierdaagse Nijmegen Goodiebags!

inhoud van de goodiebag van de Veirdaagse Nijmegen

 Zo maakten zij bijvoorbeeld kennis met Venco drop, die de zoutbehoefte vervulde, kregen zij een Compeed blarenpleister voor directe pijnverlichting en sneller herstel en waren er diverse snacks & candy’s die de wandeling een stuk energieker en gezelliger maakte! Aan ontspanning na de loop was ook gedacht, want QWR Thermen Berendonck nodigde alle wandelaars uit voor een gratis sauna entree! Check hier https://lnkd.in/eebTTTM de volledige inhoud met alle merken die met de consument mee hebben gewandeld!⁠
⁠.⁠
⁠BagOffice, geeft écht inhoud aan Goodiebags!⁠ Ook een Goodiebag met passende inhoud bij jouw event? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!
Tel: 020 3208831 of via de mail info@bagoffice.nl

 

 

 

Deel dit bericht

BagOffice geeft écht inhoud aan Goodiebags
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl