Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

BagOffice Webshop

Wat een slechte film waar we in zijn beland. Bizarre tijden! In meer of mindere mate hebben we er allemaal mee te maken.

Gelukkig gebeuren in tijden als deze ook goede dingen. Iedereen kent de bijzondere initiatieven van bedrijven en particulieren die, buiten hun comfortzone, goed proberen te doen voor mensen en instellingen. Zelf ervaren wij hoe flexibel de mens kan zijn en dat samenwerken op afstand, best wel gaat. En ondanks de sombere tijd, blijft de creativiteit en werkinzet stromen!

We moeten natuurlijk wel wat, want van events, zoals de befaamde Ladies Nights in Nederlandse en Belgische bioscopen, de Nijmeegse Vierdaagse, Vaderdag & Moederdag events, bouwmarkt workshops, zakelijke congressen of romantische bruiloften, is even geen sprake. Voorlopig geen Goodiebags meer op locatie, want grote mensenmassa’s zijn een no-go.

Onze troost? Het zal tijdelijk zijn en we passen ons samen aan, met als doel z.s.m. ons ‘gewone’ leven weer op te kunnen pakken. Zo snel mogelijk weer met vriendinnen naar een Ladies Night in de bioscoop, weer vier dagen lang 40 km zwoegen in Nijmegen, en hopelijk zien we de BN’ers weer binnenkort flanerend op de rode loper tijdens een goede filmpremière.

Tot die tijd doen wij andere dingen. Natuurlijk wel ‘dingen’ die alles te maken hebben met waar wij zo goed in zijn: adverteerders en doelgroep samenbrengen. Nu even niet B2B, maar B2C! Het is iets waar BagOffice al lang op broedde, met name als aanvulling op het consumentenplatform ANNIE. Twee jaar geleden gelanceerd en met 11.000 organische volgers een groot platform waar consument en merk elkaar digitaal ontmoeten.

Dus van een B2B Goodiebag bedrijf, inzetbaar van A tot Z voor eventorganizers en adverteerders, naar een B2C inclusief een eigen webshop! Een Goodiebag-webshop voor iedereen!

Een webshop waar de consument een Goodiebag rechtstreeks kan bestellen, afrekenen en met persoonlijke boodschap kan laten bezorgen bij iemand die dit nodig heeft of verdient. Of bij jezelf, dat rekenen we ook goed ?.

Op moment van schrijven bieden wij twee soorten Goodiebags aan op onze webshop:

De Steuntje-In-De-Rug-Goodiebag:  Bedoeld als kadootje voor die mensen die het nu moeilijk hebben op welke manier dan ook (niet werken, juist wél werken, alleen zijn etc.) Je bestelt de Goodiebag voor slechts € 9,95 incl. verzenden en persoonlijke boodschap! Inmiddels zijn we al ver de 1.000 Goodiebags gepasseerd.

De Moederdag Goodiebag is een mega gevulde Goodiebag, vól met cadeaus waar elke moeder blij van wordt! Met deze Goodiebag geef je niet alleen chocolade, een geurtje of bloemen cadeau. Nee! Dit jaar krijgt ze gewoon alles!

De Moederdag Goodiebag is te bestellen voor € 25,- incl. bezorgen en als je dat wil kunnen we er een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Zo geef jij een Moederdag cadeau op veilige afstand. Die ziet zij zeker niet aankomen!

Houd onze webshop in de gaten voor verdere ontwikkelingen. Want nu we eindelijk deze weg zijn ingeslagen, zetten we hem natuurlijk door. We kijken er ontzettend naar uit om meer van dit soort Goodiebags online aan te gaan bieden, dus hou onze webshop goed in de gaten!

Zie jij links met jouw ambities of jouw bedrijf tot deelname in onze Goodiebags? Bel, mail of chat met via de gegevens onderaan de website.

Samen staan we sterk! Stay Healthy

Deel dit bericht

BagOffice Webshop
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl