Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Dag van..

Goodiebags voor Dag van de…

Dag van de…is niet meer weg te denken. Op www.jaarkalender.nl/inhaakkalender tref je een overzicht van ‘Dag van de’. Zo zijn we allemaal wel bekend met de Dag van de Verpleging, de Dag van de Zorg, de Dag van de Leraar, Dag van de Vrijwilliger, Dag van de Arbeid…maar wist je bijvoorbeeld ook dat er een Dag van de Thuiswerker en een Dag van de Aarde is?

Zo zie je maar dat er eigenlijk iedere dag wel een mooi moment op de kalender staat om iemand die dierbaar of speciaal voor je is, te verrassen met een leuk cadeautje. Maar het is vaak moeilijk om weer te verzinnen wat te geven en om weer wat origineels te hebben. En dan ook nog voor een redelijke prijs. Meestal word jij als HR-manager, Manager Personeelszaken of als Marketing Assistent als verantwoordelijke aangewezen om bijvoorbeeld een attentie te verzorgen. Je krijgt een budget en de rest moet je zelf gaan verzinnen. Dat is niet makkelijk! Want hoe vind je een cadeau waar iedereen blij van wordt? Een cadeau dat betaalbaar is maar ook een waardevolle uitstraling heeft?

Dan heb je gegarandeerd een geslaagd cadeau met een Goodiebag! De Goodiebags van BagOffice zijn een origineel cadeau. Samen met jou denken we mee hoe je bijvoorbeeld op Nationale Collegadag of op Secretaressedag je collega’s kunt verrassen met een mooie attentie om te laten weten hoeveel je je collega’s waardeert. Deze attentie kan “standaard” uit ons assortiment komen, maar kan ook geheel op maat worden gemaakt. Alles is mogelijk!

Wij bieden Goodiebags voor iedere gelegenheid en ieder moment. Van 10 Goodiebags tot 100.000 Goodiebags. Niets is ons te gek. Wanneer je onze Goodiebags ziet denk je misschien; ‘daar zit zoveel in! Dat zal vast erg duur zijn!’. Nee, dat is dus niet zo! Hoe meer Goodiebags je bestelt, hoe lager de prijs. Goodiebags zijn dus ideaal wanneer je op zoek bent naar een attentie op grote schaal. En wij verzorgen alles voor je; de tasjes, de inhoud van de Goodiebag en de logistiek die er bij komt kijken. Alle Goodiebags naar één adres of wil je dat ze persoonlijk worden bezorgd? Geen probleem. Laat ons weten wat je voorkeuren zijn en wij maken een passend voorstel.

En de kans is groot dat je al eens een Goodiebag van ons hebt gezien of in handen hebt gehad. Wij maken namelijk al jarenlang de populaire Goodiebags die de dames ontvangen bij de Ladies Night van bijvoorbeeld bioscoopketens Pathé en Vue. Maar niet alleen voor de dames bij de Ladies Night. Ook verzorgen wij al jarenlang de Goodiebags voor de wandelaars van de Vierdaagse Nijmegen. Zoals je ziet ben je bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een mooie Goodiebag. Wil jij weten wat wij voor jouw collega’s, vrijwilligers, secretaresses, familie, bruiloft, winkelcentrum, beurs of ander evenement of gelegenheid kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op en wij denken graag met je mee voor een geschikte Goodiebag!

Deel dit bericht

Dag van..
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl