Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Fulfilment

Samen met onze logistieke partners regelen wij dat jouw Goodiebags met de juiste inhoud op tijd op de plek van bestemming terechtkomen. Dit kan zijn op één locatie, meerdere locaties of wellicht wil je ze bij iedereen thuisbezorgd hebben. Alles is mogelijk!

Heb je zelf al tasjes en een inhoud geregeld maar geen mankracht om ze in te pakken en de verzending te verzorgen? Dan kan je er ook voor kiezen om alleen het gedeelte fulfilment door ons te laten verzorgen. Wij zijn hier tenslotte geheel op ingericht en beschikken over alle benodigde verpakkingsmaterialen zoals verzenddozen.

Goodiebags vullen

Wij nemen de fulfilment graag voor je uit handen! Het is complex werk. Wanneer je 25 Goodiebags moet vullen is dat te overzien, maar wanneer je het hebt over 500 of 50.000 Goodiebags dan heb je een professionele logistieke aanpak nodig, want:

  • Het kan zijn dat niet iedere Goodiebag dezelfde inhoud heeft;
  • Je hebt veel items in de Goodiebag, dit vereist focus tijdens het vullen;
  • Een extra check op de houdbaarheidsdatum van food items is belangrijk;
  • De Goodiebags moeten naar verschillende locaties om daar verder te worden verspreid.

Ook heeft niet iedereen zomaar mankracht beschikbaar om de Goodiebags in te pakken. Je hebt al gauw een team aan mensen nodig om dit logistieke proces op te pakken en te coördineren. BagOffice kan door haar jarenlange ervaring snel schakelen en ervoor zorgen dat we binnen no-time jouw pakketten de deur uit hebben. Dus of het nu gaat om een brievenbus doos of geschenkdoos, bedrukt of onbedrukt, wij kunnen alle soorten pakketten voor je verwerken.

Opslag Goodies

De Goodies van een Goodiebag worden natuurlijk eerder aangeleverd en opgeslagen. Al snel praat je dan over pallets die ergens neergezet moeten worden. Waarschijnlijk heb je daar niet de ruimte voor en is het ook niet wenselijk om hier speciaal een ruimte voor te huren. Ook dit is onderdeel van ons fulfilment aanbod en neemt BagOffice dus graag voor je uit handen. In onze loodsen kunnen wij jouw Goodies kwijt. We verzorgen het aannemen, tellen en registratie in de voorraadlijst. Zo weet je zeker dat alles veilig en goed gecontroleerd klaarstaat om te worden gevuld.

Verpakkingsmaterialen

Afhankelijk van de inhoud van je pakket bekijken we welk verpakkingsmateriaal nodig is voor jouw project. Wellicht ben je specifiek op zoek naar duurzaam verpakkingsmateriaal of wil je graag een bedrukte luxe geschenkdoos of verzenddoos, alles is mogelijk. Wij garanderen dat je zending veilig en goed verpakt bij ons de deur uit gaat.

Kosten

We bieden onze fulfilment diensten aan tegen een zo’n scherp mogelijke prijs. Omdat we veel projecten en dus veel Goodiebags vullen, kunnen we zeer efficiënt werken en de standaardkosten die voor het opstarten van ieder project gelden worden hierdoor gedeeld.

Vervoerders

Wij zorgen ervoor dat jouw Goodiebags op de juiste locatie terecht komen. Afhankelijk van de aantallen en waar het naar toe gaat zorgen wij voor het juiste vervoer. Wil je dat de Goodiebags bij iedereen thuis worden bezorgd? Ook dat is mogelijk. Wij werken samen met GLS die ervoor zorgt dat de Goodiebags snel en op tijd bij iedereen worden geleverd. Of kan het worden verzonden als brievenbuspakketje? Dan bieden we het direct aan bij PostNL.

Internationaal

Ben je een internationaal bedrijf of organiseer je een evenement met deelnemers die over de wereld verspreid zitten? Ook dat is geen probleem. Wij verzenden internationaal en zijn op de hoogte van alle regelgeving omtrent het versturen van pakketten naar het buitenland. Ook betreft Brexit!

Vertel ons wat je gevuld, verpakt en verzonden wil hebben en wij maken een offerte voor je op maat.

Deel dit bericht

Fulfilment
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl