Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

BagOffice maakt de Ladies Night Goodiebag voor de Nederlandse & Belgische bioscopen!

Bioscoop Ladies Night Goodiebag rounded

Ladies Night Goodiebag

De Ladies Night: een avond in de bioscoop voor alleen ladies, met een mooie voorpremière, leuke standjes, gezellig entertainment, lekkere hapjes én natuurlijk de Ladies Night Goodiebag! Altijd weer een geniet momentje waar inmiddels duizenden vrouwen verspreid door Nederland elke maand naar uitkijken.

BagOffice maakt de Ladies Night Goodiebag voor de Nederlandse & Belgische bioscopen!

Pathe tas totebag

BagOffice is niet voor niets dé Goodiebag specialist van Nederland! Al jaren maken wij voor veel bioscopen de Ladies Night Goodiebags. De Ladies Night Goodiebag is elke keer weer een feestje voor de dames, die blij en verrast naar huis gaan. Hieronder een paar voorbeelden van onze Goodiebags. Altijd goed gevuld met producten, samples en items volledig passend bij het moment en de doelgroep.

Wil je ook onze unieke Goodiebags weggeven aan bezoekers van jouw event en zo een onvergetelijke ervaring creëren? Of heb je wellicht interesse in deelnemen (adverteren) in onze Goodiebags? Samplen in onze Goodiebags voor een impactvolle merkbeleving is zelfs in de meeste gevallen gratis!
VUE Ladies Night Goodiebag

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden: tel 020-3208831 of info@bagoffice.nl of chat live met ons via de butten rechtsonder in je scherm!

Kijk hier voor nog meer Goodiebag projecten.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl