Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Goodiebag als mantelzorgcompliment

Dag van de Mantelzorg 2021 vindt plaats op 10 november. Dé dag om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Een blijk van waardering voor ieders tomeloze inzet. Wat is mantelzorg? Mantelzorg is alle hulp aan een hulpbehoevende door iemand uit diens directe sociale omgeving. Ook minder intensieve hulp, de hulp aan huisgenoten en de hulp aan instellingsbewoners zijn meegenomen (www.mantelzorg.nl).

Mantelzorg is onbetaald en daarom is het extra belangrijk dat het mantelzorgcompliment er is. Deze mantelzorgvergoeding wordt 1x per jaar door de overheid als blijk van waardering, als compliment, gegeven. Deze vergoeding bedraagt € 200,- en is belastingvrij. De mantelzorgers kunnen dit zelf aanvragen. Vervolgens is het de gemeente die bepaald wat het mantelzorgcompliment wordt. Het is namelijk zo dat er ook verschillende activiteiten van dit budget worden georganiseerd om zo ook wat ontspanning en gezelligheid voor de mantelzorgers te verzorgen.

dag van de mantelzorger

Ook wij dragen de mantelzorgers een warm hart toe en zijn daarom gaan denken hoe we een mooi mantelzorgcompliment kunnen aanbieden via onze Goodiebags. En daar is onze MantelzorgBag uit voortgekomen. Een Goodiebag met fijne verwenproducten die de mantelzorgers allemaal goed kunnen gebruiken voor een moment voor zichzelf. Een persoonlijk cadeau, alleen voor hen bestemd als blijk van waardering voor alle zorg die zij verlenen.

Waarom een Goodiebag als mantelzorgcompliment? Het is laagdrempelig in prijs, maar heeft een grote impact. Er is gebleken dat de mantelzorgers zelf de voorkeur geven aan een geldbedrag of cadeaubon. En hoe leuk is het wanneer je dat geldbedrag of cadeaubon kan overhandigen in een mooie MantelzorgBag met nog zoveel meer cadeaus!

Wat zit er in de MantelzorgBag? We voorzien in een ontspanningsmoment. Dus wanneer de mantelzorger bijvoorbeeld lekker thuis op de bank zit met een film. In de Goodiebag zal wat lekkers te eten en te drinken zitten. Wat lekkere snacks in de vorm van een goede zak chips of een fijne chocoladereep. Ook een stukje verzorging mag niet ontbreken; dit kan zijn in de vorm van een cupje bodylotion of een showergel. Er zitten gemiddeld zo’n 10 tot 12 producten in de Goodiebag. En dan met het geldbedrag of de cadeaubon er bij heb je een perfect cadeau. Alles wordt mooi verpakt in een leuk tasje en een sticker met de tekst; A Gift For You! We sturen ze op naar de mantelzorgers thuis of brengen ze naar één locatie zodat ze kunnen worden afgehaald.

Wil jij de mantelzorgers ook in het zonnetje zetten? Maar wil je er wat meer een cadeau van maken dan alleen die envelop met geld of die cadeaubon? Dan geeft de MantelzorgBag net dat stukje extra om het mantelzorgcompliment nóg specialer te maken. Neem nu contact met ons op om te zien wat wij voor jouw gemeente kunnen betekenen!

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl