Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Vierdaagse Nijmegen Goodiebag BagOffice

play

Vierdaagse Nijmegen Goodiebag 2020

                                               Vierdaagse Nijmegen “Startersbag” voor alle wandelaars!
Vierdaagse Nijmegen Goodiebag
Van 21 t/m 24 juli vindt alweer de 104e editie van de Nijmeegse Vierdaagse plaats. BagOffice verzorgt al enkele jaren dé gewilde Starters-Goodiebag, die elke wandelaar ontvangt bij het ophalen van hun startbewijs.

Hoeveel Starter-Goodiebags zijn dit dan?
Dit zijn er veel! 46.500 Wandelaars melden zich, op de dag voorafgaande aan de loop, om hun felbegeerde Startersbag op te halen. Inmiddels weten zij namelijk dat er items inzitten die bruikbaar zijn op verschillende momenten de komende 4 dagen.

Wat in zo’n Goodiebag zit?
Alles wat je als Vierdaagse Nijmegen wandelaar nodig hebt. Zowel vóór, tijdens maar ook ná de loop! Het is een overweldigend avontuur, waarbij elke support welkom is. BagOffice biedt deze support door de wandelaars een stukje op weg te helpen door de inhoud naadloos te laten aansluiten bij de behoeftes op dat moment.

Zo zijn de wandelaars vorig jaar (zie de Vierdaagse Nijmegen Goodiebag 2019 hierboven) verwend met toepasselijke producten zoals gekleurde veters, magazines, zonnebrand & natuurlijk de nodige pleisters of spiergel om erger te voorkomen. Genoten ze tijdens de wandeling van verfrissingsdoekjes, snackjes en lekkere snoepjes. En konden zij bij thuiskomst na de “Walk Of The World” nagieten van een welverdiend gratis Sauna bezoek, korting op geprinte wandelposters en nog veel meer!

Kan ik met mijn product deelnemen in de Vierdaagse Nijmegen Goodiebags?
Ja, dat kan zeker! Via deze Vierdaagse Nijmegen Goodiebag bereik je in twee dagen maar liefst 46.500  sportieve consumenten. Bedenk je de impact eens, als jouw product op precies het goede moment in handen komt van je doelgroep! 46.500 producten wat te veel? Deeloplages zijn bespreekbaar. Neem contact met ons op om je te laten informeren over alle deelname mogelijkheden rondom de Nijmeegse Vierdaagse Starters-Goodiebag!

Liever even bellen? Dat kan! We zijn bereikbaar op +31 (0) 20 3208831

Vrijblijvend aanmelden
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl