Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Back to the office Goodiebag

back to the office Goodiebags

Back-to-the-office Goodiebag

Na een lange periode van thuiswerken zien we langzaamaan weer meer mensen naar kantoor gaan. Een andere manier van werken is het wel. Zo zijn we continue allemaal alert op de 1,5 meter afstand en is hygiëne belangrijker dan ooit.

Voor veel medewerkers is het spannend en onwennig om in deze nieuwe manier van werken terug te komen. Hoe kan je dan toch op een laagdrempelige en leuke manier iedereen weer welkom heten? Hiervoor ontwikkelden wij de Back-to-the-Office Goodiebag – waarmee je je medewerkers een warm ‘welcome bag’ geeft.

Een Goodiebag met bijvoorbeeld het doel je medewerkers te informeren over de nieuwe manier van werken, maar die ook gevuld is met producten waar men blij van wordt. Denk hierbij aan een lekkere reep voor het 10-uur moment en wat lekkers te snoepen voor tussendoor,  maar bijvoorbeeld ook een flesje desinfecterende handgel, mondkapje of je eigen mok met naam. Handig, effectief en leuk om te krijgen!

Het gaat er om dat je je medewerkers het gevoel geeft dat ze veilig naar hun werk kunnen en dat je je als werkgever bewust bent van hetgeen dat je van hen vraagt. Een fijne Goodiebag die dan als cadeautje bij aankomst op hun bureau staat te wachten zal extra motiverend zijn.

Wij denken graag met je mee over een relevante inhoud binnen je budget! Wil je geheel vrijblijvend een offerte opvragen of meer informatie?

Neem contact met ons op via info@bagoffice.nl of bel naar 020-3208831

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl