Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Bioscoop Goodiebag

De welbekende Ladies Night: een avond in de bioscoop voor alleen ladies, met een mooie voorpremière, leuke standjes, gezellig entertainment, lekkere hapjes én natuurlijk de speciale bioscoop Goodiebag! Altijd een gezellige avond uit, met de Goodiebag als hét cadeau waar de dames naar uitkijken en waar ze gegarandeerd ook de volgende Ladies Night weer voor terugkomen. Iedere maand weer maken wij duizenden dames in heel Nederland blij met onze Ladies Night Goodiebags.

BagOffice maakt de bioscoop Goodiebag

BagOffice is niet voor niets dé Goodiebag specialist van Nederland! Wij maken al jaren voor vele bioscopen door heel Nederland de bioscoop Goodiebags. De Ladies Night Goodiebag is elke keer weer een feestje voor de dames, die gegarandeerd blij naar huis gaan.
Hieronder een paar voorbeelden van onze bioscoop Goodiebags. Altijd goed gevuld met mooie producten, samples en items volledig passend bij het moment en de dames.

bioscoop goodiebag Dorisbioscoop goodiebag

Wil jij ook onze unieke Goodiebags voor jouw gasten op jouw event of bij jouw Ladies Night en zo de perfecte afsluiting meegeven? Of heb je wellicht interesse in deelnemen (adverteren) in onze Goodiebags voor een impactvolle merkbeleving van jouw product? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden: tel 020-3208831 of info@bagoffice.nl.

Kijk hier voor nog meer Goodiebag projecten.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl