Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Goodiebags voor Fondsenwerving

Het inzetten van Goodiebags voor Fondsenwerving. Een doelgerichte, efficiënte tool en een win-win situatie voor iedereen!

Waarom en hoe?

Van sportclub tot wandelvereniging, van personeelsvereniging tot roeiclub, elke club kan eigenlijk altijd wel extra financiële middelen gebruiken. BagOffice biedt de mogelijkheid dit te realiseren door het aanbieden van de zogenaamde Club Support Bag!

De Club Support Bag is bedoeld om clubs in staat te stellen extra geld te verdienen voor de te krappe clubkas. Aan de andere kant bieden wij onze adverteerders op deze manier de mogelijkheid rechtstreeks met hun doelgroep te communiceren. Clubleden, maar ook familieleden en anderen die de club een warm hart toedragen, kopen een prachtige en goedgevulde Goodiebag, voor een prijs lager dan de winkelwaarde. En een vast bedrag van de verkoopprijs gaat direct terug de clubkas in. Zowel de club als de leden profiteren!

Een win-win voor allemaal! Sponsorgelden ophalen was nog nooit zo makkelijk en sympathiek!

Uitvoering

BagOffice verzorgt het gehele traject van A-tot-Z. De gevraagde inspanningen van de club zijn nihil en bijna te verwaarlozen in het gehele traject. Denk aan:

  1. vermelding op website club (redactie aangeleverd door BagOffice)
  2. verzenden mail en/of push berichten (redactie aangeleverd door BagOffice)
  3. reminder na twee weken(redactie aangeleverd door BagOffice)

Van Start

Hoe van start en de verdere uitvoering? Alles hier beschrijven is teveel, want geloof ons we hebben aan elk belangrijk detail gedacht (o.a. bestelperiode, aantallen, bestellingen, administratieve procedures etc) Dus ben jij op zoek naar een sympathieke wervingstool? Neem dan contact met ons op. Graag helpen wij je met het genereren van wat extra speelruimte in de clubkas!

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl