Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Gratis sampling én een groot bereik

De consument van nu wil verrast worden. Hij wil beleven en ervaren. Een Goodiebag is daarom het ideale sampling medium voor adverteerders. Waarom investeren in commercials of print, als de impact groter is middels sampling en in de meeste gevallen zelfs free sampling?!

Try-vertising middels Goodiebags

BagOffice maakt maandelijks duizenden Goodiebags voor verschillende evenementen, waaronder de bioscopen in Nederland. Onze Goodiebags komen dan in handen bij de duizenden dames die de Ladies Night bezoeken. Onze Goodiebags zijn impactvol. Het product komt meteen in handen van de consument: zij kunnen direct uw product ruiken, proeven, voelen en ervaren. Door de koppeling aan het event, en de samenstelling van de inhoud wordt direct een positieve merkbeleving gecreëerd. Deelnemen in Goodiebags is hiermee sterke en doelgerichte gratis sampling, want 100% doelgroep, en 0% waste!

Elke maand (gratis) adverteren

Deelnamen in onze Goodiebags betekent merkactivatie in zijn krachtigste vorm: impactvol en 100% doelgroep. Voor een indruk van onze Goodiebags klik je hier.

Restvoorraad/ obsolete products?

Indien een restvoorraad nog een houdbaarheidsdatum (THT datum) heeft van minimaal 3 weken, is deze ook geschikt om gratis mee te gaan in onze Goodiebags. Zo krijgt jouw restvoorraad toch nog een hele goede en waardevolle bestemming.

Wil jij ook met jouw product in onze Goodiebags?

Neem dan contact met ons op. Tel: 020-3208831 of info@bagoffice.nl.  Graag vertellen wij meer over wat BagOffice voor jouw merk kan betekenen.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl