Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Goodiebags samenstellen; een vak apart! 

Vraag het daarom aan de expert; dat zijn wij. De perfecte Goodiebag samenstellen is een heel karwei. De inhoud en de uitstraling van de tas dient op alle fronten te matchen met de doelgroep, het event, het moment en het thema. Wanneer je een Goodiebag moet samenstellen dan kan je hier flink wat tijd aan kwijt zijn…want;MyWheels goodiebag

BagOffice van A tot Z! Waar kunnen wij je in ontzorgen?

Laat daarom je Goodiebag samenstellen door BagOffice! Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jouw perfecte beurs Goodiebag, personeelscadeau, kerstpakket of cadeau voor een relatie kunnen samenstellen. En we zorgen niet alleen voor de inhoud. We verzorgen ook het inpakken en de levering van de Goodiebags. Alles geef je ons uit handen.

Wat we belangrijk vinden is dat de Goodiebag zijn doel bereikt; degene die de Goodiebag cadeau krijgt als kerstpakket of mee naar huis krijgt na een bezoek aan een beurs of evenement, dient zich ook aangesproken te voelen betreft de inhoud. De vulling van de Goodiebag moet relevant zijn voor het moment en geschikt voor de doelgroep. Anders is het slechts een tasje met nutteloze spullen. Je wil juist laten zien dat er over is nagedacht waarom er gekozen is voor een bepaalde gadget, product of kortingsvoucher.

Want het doel is dat je wil dat de ontvanger een positieve verbinding legt tussen de Goodiebag en jou als ‘gever’. ‘Wat een leuke herinnering kregen we mee bij deze beurs!’ of ‘Ons kerstpakket was echt een cadeau voor ons!’.

Ben je dus op zoek naar een goedgevulde Goodiebag, met originele inhoud die is afgestemd op de ontvanger? Dan ben je bij BagOffice aan het juiste adres. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat jij een blijvende indruk achterlaat op jouw gasten, medewerkers of bezoekers.

Neem contact op om je wensen door te spreken en wij gaan direct aan de slag met een vrijblijvende offerte!

Wij kunnen namelijk alles voor je regelen:

  • We zorgen voor Goodies. Dat doen we dus via ons netwerk. Ons adverteerders netwerk en ons leveranciers netwerk met wie we veel contact hebben over leuke geschikte Goodies.
  • We zorgen voor aanvulling. Heb je zelf al een Goodiebag maar mis je een paar producten? Wij vullen deze graag voor je aan.
  • We regelen de bags. Stoffen of papieren tasje. Met logo of foto. We helpen je graag. Of nemen alles uit handen. Jij bepaalt!
  • We vullen de Goodiebags. Je hoeft geen extra handjes op te trommelen, geen opslagruimte te reserveren. Laat ons die bags maar vullen.
  • We brengen ze naar locatie. We brengen alle Goodiebags en / of eventuele losse items naar de plek van bestemming. Of verzorgen de levering bij de medewerkers thuis.

Wil je zien wat wij zoal doen? Kijk dan eens bij onze projecten!

 

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl