Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Gratis sampling én een groot bereik

De consument van nu wil verrast worden. Hij wil beleven en ervaren. Een Goodiebag is daarom het ideale sampling medium voor adverteerders. Waarom investeren in commercials of print, als de impact groter is middels sampling en in de meeste gevallen zelfs gratis sampling?!

Try-vertising middels Goodiebags

BagOffice maakt bijna maandelijks meer dan 30.000 Goodiebags voor diverse Ladies Nights georganiseerd door de landelijke gespreide bioscopen. Onze Goodiebags zijn impactvol. Het product komt meteen in handen van de consument: hij kan uw product direct ruiken, proeven, voelen en ervaren. Door de koppeling aan het event, en de samenstelling van de inhoud wordt direct een positieve merkbeleving gecreëerd.

Deelnemen in Goodiebags is daarnaast doelgerichte gratis sampling, want 100% doelgroep, en 0% waste!

Elke maand (gratis) adverteren

Deelname aan een Goodiebag is mogelijk vanaf elk gewenst aantal, vaak is adverteren kosteloos, dus gratis sampling van uw producten. Wij zorgen voor een passend assortiment afgestemd op de doelgroep en garanderen product-exclusiviteit. Voor een goede indruk over de wijze waarop wij de goodiebags samenstellen klikt u hier.

Restvoorraad/ obsolete products?

Indien een restvoorraad nog een houdbaarheidsdatum (THT datum) heeft van minimaal 3 weken, is deze ook geschikt voor deze vorm van gratis sampling. Zo krijgt uw restvoorraad toch nog een hele goede en waardevolle bestemming!

Wilt u ook uw producten in onze Goodiebags?

Neem dan contact met ons op. Tel: 020-3208831 of info@bagoffice.nl.  Graag vertellen wij u meer, over wat BagOffice voor u kan betekenen.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl