Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Kick Off Goodiebag BagOffice

2021! Tijd voor een nieuwe start, nieuwe kansen, met focus op de toekomst. Samen met je werknemers/collega’s met frisse kracht vooruit!

Op zoek naar de kick-off van 2021?

Waarschijnlijk start het jaar niet met een nieuwjaar speech of nieuwjaarsontbijt, althans niet in persoon. Om het jaar toch feestelijk en positief te starten bieden wij werkgevers de Kick-Off Bag. Een tas met gevarieerde inhoud, persoonlijke boodschap en verzending naar ieders eigen adres.

De Kick-Off Bag kan ook als sympathieke aanvulling dienen op een al gepland bezoek of levering aan de medewerkers: Bijvoorbeeld het uitreiken van nieuwe laptops of andere thuiswerk materialen. Naast het verzorgen van de Goodiebags kunnen wij ook de gehele levering uitvoeren! Wij komen bij jouw medewerker thuis – op gepaste afstand uiteraard.


Online samenzijn

Wellicht ben je op zoek naar een manier om het online contact met je werknemers een wat meer persoonlijke touch te geven. Onze Goodiebags zijn hiervoor de perfecte tool. In plaats van een pakketje te sturen met hierin de nodige informatie of een extra notebook met pen, stuur je onze Goodiebag. Jij laat weten welke materialen er vanuit het bedrijf in dienen te zitten – wij vullen deze aan met wat lekkers en leuks, voor zowel tijdens als ná de meeting. Het logistieke gedeelte nemen wij ook volledig voor je uit handen. De Goodiebags worden op tijd bij iedereen thuis geleverd en op het moment van de online meeting of event kan iedereen de Goodiebag er bij pakken en hier direct mee aan de slag. Efficiënt en ook nog eens leuk om te ontvangen. Dit werkt zeker motiverend. En motivatie is de manier om je als medewerker betrokken te blijven voelen bij je werkgever.

Kick-Off Bag

Onze Goodiebags hebben inmiddels veel mensen blij gemaakt. Van gemeentes tot aan de brandweer en ambulancediensten. Iedereen wordt blij verrast door deze Goodiebag. Een Goodiebag vol met fijne producten waar je alleen, maar ook met het hele gezin van kan genieten. Een laagdrempelig cadeau, geschikt voor iedereen. Bij het samenstellen hebben wij gekeken naar de diverse momenten op een dag waarop iemand wel iets leuks, of lekkers kan gebruiken. Dit keer met de boodschap: Met frisse kracht vooruit! Een lekkere reep en een kop koffie zo rond 11.00 uur, in de middag een snackje, na het werk een chipje en in de avond een lekker stuk chocola met een kop thee en een heerlijk magazine ter ontspanning.

Dus; wordt er verwacht dat iedereen de laptop zelf moet installeren? Is er aandacht nodig voor een boodschap die noodzakelijk is maar wel met een positieve toon overgebracht moet worden? Dan is de Kick-Off Goodiebag hier een goede aanvulling op en maakt het persoonlijk. Hieronder tref je de inhoud zoals deze momenteel is. Deze kan echter afwijken; afhankelijk van de grootte van de bestelling. Wel mag je er altijd vanuit gaan dat de inhoud gelijkwaardig is aan wat je op onderstaande foto ziet. En de waarde van de inhoud zal de prijs van de tas altijd overstijgen. Dat maakt het zo interessant!

Bestellen is eenvoudig

Via deze link bestel je de Goodiebag op onze webshop.  Deze Goodiebag is wederom mede mogelijk gemaakt door onze adverteerders waardoor we de prijs laag hebben kunnen houden. De Goodiebags zijn per stuk te bestellen voor € 12,95, inclusief; BTW, persoonlijke boodschap, inpakken, materiaalkosten én verzending.


Meerdere bestellingen of leveringen?

Wil je meerdere werknemers in één keer verrassen of alle Goodiebags op dezelfde locatie geleverd hebben? Of wil je graag jouw levering aan de medewerker combineren met een Goodiebag? Dat kan! Neem dan direct contact met ons op. We helpen en ontzorgen je graag!

What’s in the bag:

Spa Finesse licht bruisend mineraalwater 
TicTac Coca Cola Limited Edition 
Go Pure Groente chips 80 gram 
Haribo mix sample zakje 
Celestial Seasonings Herbal Tea 
Treets Healing Douchegel 15 ml 
Dr Original Handgel 60ml tube 
KitKat Bites 
Instant Cupnoedels Kip 63 gram 
VT Wonen magazine editie 11-2020 
Mi.tsu.ba Sriracha Pinda Crunch 125g

brands collab bagoffice

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl