Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Secretaressedag Goodiebag

16 april 2020

Een belangrijke dag om iemand je waardering te tonen en even goed in het zonnetje te zetten. Daar hoort een speciaal cadeautje bij. Dit jaar hoef je niet te kiezen tussen bloemen OF chocolade OF een luxe beauty product voor Secretaressedag, dit jaar krijgt ze gewoon alles!

BagOffice heeft hét meest unieke Secretaressedag cadeau om je collega deze speciale dag in het zonnetje te zetten. De Secretaressedag Goodiebag met het thema “Genieten, verwennen en bedanken’.

De Secretaressedag Goodiebag

“Omdat je al die afspraken voor mij regelt”, “Omdat je altijd voor ons klaarstaat” ”Omdat we zo blij zijn met een collega zoals jij!”

Jij wilt je collega bedanken, verrassen en vooral blij maken. Dat is precies wat de Secretaressedag Goodiebag doet. Méér cadeau, voor hetzelfde geld! Een mooie goodiebag, gevuld met 2 heerlijke basis verzorgings- of homeproducten en aangevuld met een selectie producten passend bij het moment, de boodschap en de doelgroep.

Hét Secretaressedag cadeau

Voor deze originele cadeautas hebben wij gekozen voor de mooie verzorgings- en homeproducten van Atelier Rebul met natuurlijke ingrediënten. Al 125 jaar dé expert op gebied van parfums, huid- en lichaamsverzorging. Hun belofte: geen gebruik van parabenen of minerale oliën en de producten worden nooit op dieren getest. Je geniet dus van het beste dat de natuur te bieden heeft!

Deze basis hebben wij aangevuld met een selectie producten, die het cadeaupakket compleet maken. ‘Genieten, verwennen en bedanken’ is het thema van deze bijzondere Goodiebag. In de brochure vind je de volledige inhoud, inclusief waarde en de verpakking.

Verschillende cadeaupakketten Secretaressedag Goodiebag

Wij bieden 3 cadeaupakketten, verschillend in prijs en waarde. De aanvullende producten en vouchers, met een waarde van meer dan € 21,50  zijn bij alle pakketten gelijk. Vanzelfsprekend wordt elk pakket mooi verpakt in een luxe papieren tas, inclusief bijpassend vloeipapier en sluitzegel met de boodschap: YOU‘RE THE BEST.

Ook voor mannen: uiteraard hebben we ook een mooie Goodiebag voor mannen samengesteld. Een voorbeeld vind je terug in de brochure

Bestel de Secretaressedag Goodiebag 

Een bestelling, al mogelijk van 1 stuk, kan je plaatsen via het contactformulier of telefonisch. We zullen dan altijd direct persoonlijk contact opnemen om je wensen, verzendkosten en aanleverdag persoonlijk af te stemmen.

Nationale Secretaessedag

Liever even bellen? Dat kan! We zijn bereikbaar op +31(0)203208831

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl