Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Een steuntje in de rug, maar dan op afstand

Steuntje in de Rug Goodiebag
Stuur de Goodiebag voor € 9,95 incl btw én verzendkosten!

Het is een onwerkelijke tijd. Het (zakelijke) leven ziet er opeens heel anders uit. Het Corona virus heeft ons land, en de wereld, in zijn greep. Maar samen komen we hier doorheen. En zoals premier Rutte ook meegaf in zijn boodschap in onze strijd tegen Corona: ‘Let een beetje op elkaar. Ik reken op u’.

En deze boodschap nemen ook wij serieus. Naast alle narigheid die de Corona crisis met zich meebrengt, zien we ook veel mooie initiatieven ontstaan. Ongewone situaties kunnen gelukkig ook het beste in de mens naar boven halen en de saamhorigheid is voelbaar in ons land.

Wij willen in deze Corona crisis graag ons steentje bijdragen met onze kracht; het maken van motiverende Goodiebags.

Steuntje-in-de-rug Goodiebag

Een steuntje in de rug voor al die mensen die laten zien dat ze er voor elkaar zijn in goede, maar ook in minder goede tijden. Het dagelijks improviseren om het werk “gewoon” door te laten gaan. De tomeloze inzet van al die mensen om hier samen doorheen te komen. Meer dan ooit moeten we – met afstand – een team vormen.

Ook wij willen niet stil zitten en een positieve bijdrage leveren. Hoe kunnen wij in deze Corona crisis toch wat betekenen voor al die mensen die nu hard aan het werk zijn?

Hierdoor ontstond het idee voor een ‘Steuntje-in-de-rug’ Goodiebag. Een Goodiebag met producten en/of samples waarmee al deze harde werkers juist even een moment van rust en zorg voor zichzelf ontvangen. Een sympathiek gebaar van werkgever naar werknemer, wat juist in deze tijd extra wordt gewaardeerd.

Waar wij normaal met passende Goodiebags adverteerders en event organizers verbinden met hun doelgroep, verbinden wij nu met onze Goodiebags werkgevers met werknemers of met collega’s onderling. Deze Goodiebag zal niet alleen voor een glimlach zorgen op het gezicht van jouw collega; wij willen ook onze adverteerders ondersteunen die op deze manier hun producten een mooie en dienstbare bestemming kunnen geven.

Mocht je een aanvraag hebben voor een groter aantal Goodiebags, dan gaan we bekijken of we deze nóg kostenefficiënter kunnen aanbieden.

Wil jij meer weten over dit steuntje in de rug voor jouw collega’s en/of medewerkers? Neem dan contact met ons op. We zijn dagelijks bereikbaar via telefoon, mail of chat, onderaan deze website.

 

Bagoffice Goodiebag

Bestel je Goodiebag hier!

Blije ontvanger Josje

steuntje in de rug

Blije ontvanger

bagoffice

bagoffice

bagoffice

Steuntje in de rug Goodiebags

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl