Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

valentijn goodiebag
En weet jij al een kado? Het valt niet mee om een keuze te maken tussen al het aanbod. Daarom hebben we het je gemakkelijk gemaakt om jouw liefde te tonen met deze Cosy Valentijn Goodiebag.

Of je 14 februari nou in lockdown bent of gaat met je liefje, met deze goed gevulde Cosy Valentijn Goodiebag hebben jullie het sowieso cosy!

Dus niet één cadeau, maar een hele tas gevuld voor jullie samen! Deze tas moet wel leiden tot een uitnodiging van je geliefde om samen op de bank een romantische avond door te brengen met deze heerlijke inhoud!

Voor slechts € 23,95 wordt deze tas thuisbezorgd en zoals je ziet is de waarde van de inhoud veel hoger dan wat je betaalt.

Durf jij?

Trek je de stoute schoenen aan en ontpop je je als secret lover? Of nodig jij jouw vriend of vriendin uit voor een romantische avond samen met deze super Cosy Valentijn Goodiebag? Een romantisch berichtje erbij? Wij regelen het voor je!

Wacht niet langer, want dan wordt de Cosy Valentijn Goodiebag precies op tijd op het door jou opgegeven adres bezorgd! Ding-Dong Verrassing!

Mijn Valentijn Goodiebag

De Goodiebag heeft een inhoud waar je als stel samen veel plezier van zult hebben. Beantwoorde of nog niet beantwoorde liefde, het maakt niet uit want met deze Goodiebag sta jij 1-0 voor.  Je kan er natuurlijk ook meerdere bestellen, wij zorgen ervoor dat het op alle adressen wordt afgeleverd! Our lips are sealed.

Geschiedenislesje over Valentijnsdag

Er zijn verschillende theorieën over de geschiedenis van Valentijnsdag, maar de meest aannemelijke is over de christelijke priester Sint Valentijn uit Rome, die leefde in de 3e eeuw na Christus. Volgens de legende bestond er in die tijd een keizerlijke wet die het soldaten verbood om te trouwen. Men geloofde namelijk dat vrijgezellen eerder bereid waren te sterven op het slagveld. Valentijn zou echter in het geheim toch soldaten hebben gehuwd, omdat hij van mening was dat liefde alles overwon. Toen keizer Claudius II (268-270) dit ontdekte, liet hij de geestelijke op 14 februari 269 executeren. Zo werd Valentijn uiteindelijk een martelaar voor de liefde. De kans is echter groot dat dit verhaal er pas later is bij verzonnen, want het enige bekende biografische feit van Valentijn is zijn sterfdatum.

Zo, weet je dat ook weer!

Naar de webshop

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl