Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Bestel je kerstpakketten op tijd

Bestel je kerstpakketten op tijd!

Ieder bedrijf die internationaal zaken doet of materialen nodig heeft vanuit het buitenland, heeft er mee te maken; torenhoge prijzen voor containers en vertragingen in leveringen. En voorlopig houdt deze situatie nog wel aan.

Houdt hier dus rekening mee wanneer je bijvoorbeeld nog kerstpakketten voor je werknemers moet bestellen. Het duurt vaak maanden voordat nieuwe voorraden worden geleverd. Plaats je je bestelling dus pas in oktober, dan ben je hoogstwaarschijnlijk al te laat. Ook liggen de prijzen van de kerstpakketten dit jaar veel hoger vanwege die problemen.

Dus zit je met de vraag; ‘waar kan ik nog kerstpakketten of een eindejaarsgeschenk bestellen?’ Bij BagOffice ben je aan het juiste adres. Wij kunnen je wél helpen omdat wij minder afhankelijk zijn van deze leveringen. We zitten niet vast aan leveranciers en hierdoor zijn we flexibel in onze aanpak. Samen met jou bekijken we wat jullie bedrijfscultuur is of wat jullie medewerkers bezighoudt en welk thema hiervoor centraal kan staan. Wordt het een kerstcadeau gericht op gezondheid, duurzaamheid of mag het een luxe verwenpakket zijn? Wij denken graag met je mee!

We zorgen niet alleen voor een leuke inhoud passend binnen je budget, maar we regelen ook het verpakken en de bezorging van de kerstpakketten. Zo weet je zeker dat jij je werknemers ook dit jaar weer op tijd kunt verwennen met een origineel kerstpakket of mooi eindejaarsgeschenk.

Ben jij dus op zoek naar kerstpakketten op maat? Neem dan contact met ons op om je ideeën en wensen te bespreken en wij gaan aan de slag met een geheel vrijblijvende offerte.

Deel dit bericht

Bestel je kerstpakketten op tijd
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl