Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen +31 (0) 20 3208831 info@bagoffice.nl

Kerstpakketten / Kerst Goodiebags!

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket voor personeel of relaties?

Originele kerstpakketten
Omdat wij bij BagOffice niet vastzitten aan leveranciers zijn we flexibel in wat wij jou kunnen bieden. Creatief, origineel en tailormade, dat is waar wij sterk in zijn én bekend om staan.

Dat zie je direct terug in onze kerstpakketten die we maken voor ieder budget. Heb je nog geen idee wat je qua kerstpakket wil geven? Of hoe je een mooi kerstpakket het beste kunt samenstellen, die ook nog eens bij iedereen in de smaak valt? Wij nemen dit graag voor je uit handen!

Samen met jou kijken we voor wie we de kerstpakketten maken en waar je focus op ligt. Ook het budget is een bepalende factor. Zoek je een leuk pakket met eten en drinken, of juist een pakket dat gericht is op een gezonde lifestyle? Wellicht een kerstpakket met verwenproducten om te ontspannen? Of wil je juist een combinatie van dit alles? Natuurlijk regelen we dat!

We hebben geen showroom of catalogus waar voorbeelden opgesteld staan. Wij verrassen juist met eigen originele ideeën, speciaal voor personeel of relaties, op maat gemaakt. Ook voor kleine aantallen kan je bij ons uitstekend terecht. Er is geen minimale afname en dus voor ieder wat wils. Zo weet je zeker dat je met het beste kerstpakket voor de dag komt!

Verpakking
Wij zorgen niet alleen voor die luxe, sportieve of mooie inhoud. Wij regelen ook dat deze inhoud mooi verpakt wordt. De verpakking kiezen we samen uit; wil je alles in een mooie box laten verpakken of kies je voor een tas die daarna ook nog gebruikt kan worden én dus een extra cadeautje is. Wij denken met je mee en adviseren graag.

Levering
Wil je alle kerstpakketten op één adres geleverd krijgen? Of geef je er de voorkeur aan om iedereen thuis te verrassen? Alles is mogelijk.

Contact
Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Stuur ons een e-mail of bel naar; 020-3208831

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl